Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyNa Močále, Praha - Libuš

Na Močále, Praha - LibušVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nadstandardní byt s privátním vchodem, situovaný v přízemí funkcionalisticky laděné Rezidence Libuš. Součástí rezidence je i velkoryse řešena zahradní architektura vše velice šetrně zasazené do vilové čtvrti. Byt je bezbariérový, kompletně zařízený včetně garážového stání přímo v domě. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a toaleta. Exteriér nabízí předzahrádku, terasu a privátní zahradu orientovanou do vzrostlé zeleně rezidence a jejího sousedství. Poplatky za spotřebu energií a společné domovní služby se hradí zvlášť. K dispozici od září 2019.

Unique apartment with a private entrance, located on the ground floor of the functionalist Residence Libuš. Part of the residence is a generously designed garden architecture all very gently set in a residential area. The apartment is barrier-free, fully furnished including a garage in the house. The interior of the apartment consists of a living room with fully equipped kitchenette, bedroom, bathroom and toilet. The exterior offers a front garden, a terrace and a private garden oriented towards the greenery of the residence and its neighborhood. Fees for energy consumption and common housekeeping are paid separately. Available from September 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481535
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.