Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyOstromečská, Praha - Žižkov

Ostromečská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 150 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Prohlídky možné po dohodě. Kontaktujte mě e-mailem na

Prostorný, plně zařízený, světlý byt 3+1, o velikosti 89m2, v dobře udržovaném činžovním domě s výtahem. V klidná ulici poblíž parku Parukářka a Vítkov.

Byt má prostorný světlý obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou kuchyní (myčka, trouba, lednice s mrazákem), samostatnou ložnici, koupelnu (vana,) druhou ložnici, a malý pokoj cca 7m2 - může sloužit jako kancelář či úložná místnost, dále prostorná předsín. V bytě jsou zachované původní funkční kachlová kamna, velká okna, vysoké stropy, parkety, myčka, TV, vstup do domu na čip. Teplo v bytě je produkováno kamny waw 2x a 1x akumulační kamna, teplá voda je zajištěna bojlerem.

Spacious, fully furnished, bright 3 + 1 apartment, 89m2, in a well maintained apartment building with a lift. In a quiet street near the Parukářka and Vítkov parks.

The apartment has a spacious bright living room with dining area and fully equipped kitchen (dishwasher, oven, fridge / freezer), separate bedroom, bathroom (bath tub) second bedroom, and a small room of about 7m2 - can be used as an office or storage room, further spacious . The apartment has original functional tiled stove, large windows, high ceilings, parquet floors, dishwasher, TV, entry to the house on chip. The heat in the apartment is produced by a waw gaz radiators 2x and 1x acumulating radiator, hot water is provided by a hot water tank.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488976
Dispozice3+kk
Dostupné od28. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha89
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.