Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyKamenická, Praha - Holešovice

Kamenická, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Atraktivní, plně zařízený byt po kompletní rekonstrukci, situovaný ve 3. patře kvalitně zrenovovaného činžovního domu s novým výtahem, jen pár kroků od Letenských sadů a zastávky tramvají se spojením na metro Hradčanská a Vltavská. Oblíbená rezidenční lokalita v pěším dosahu centra, s kompletní občanskou vybaveností a bohatými možnostmi sportovního, kulturního i společenského vyžití. V rychlé dostupnosti na letiště a do mezinárodních škol. Interiér tvoří západně orientovaný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 2 samostatné ložnice (možné řešit také jako ložnice a pracovna), koupelna s okny, vanou, dvěma umyvadly a toaletou a prostorná centrální vstupní hala.Zachované původní prvky, parkety, velká okna, bezpečnostní dveře, centrální plynové vytápění, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, nádobí a kuchyňské náčiní, videotelefon, sklep. Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění cca 4000 Kč měsíčně. Elektřina bude převedena na nájemce. Volné ihned.

Attractive fully refurbished furnished 2-bedroom flat situated on the third floor of a completely renovated residential building with a new lift. Located in the highly desirable Letná neighbourhood, just steps from Letenské sady Park and tram stop with direct connections to the city center, Hradčanská and Vltavská metro stations. Popular residential location within walking distance of the city center, with full amenities and rich opportunities for sports, cultural and social activities. Convenient to the airport and international schools.

The interior features a west-facing​ living room with a fully fitted open kitchen and dining area, two separate bedrooms, a windowed bathroom with bathtub, two sinks and toilet, and a spacious central entrance hall.

Preserved original details, solid wood parquet floors, large windows, security entry door, central gas heating, washing machine, dishwasher, microwave oven, kitchenware, video entry phone, cellar. Deposit for common building charges, water and heating around CZK 4000 per month. Electricity will be transferred to the tenant. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489079
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenická
🚶 182 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 465 m (6 min)
ObchodVečerka
🚶 144 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 132 m (2 min)
RestauraceMr HotDog
🚶 75 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 243 m (3 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 834 m (8 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 288 m (3 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.