Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkySeifertova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Seifertova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 2 + 1 na Žižkově. Byt se nachází ve 4. patře ze 6 v cihlové budově s výtahem. Okna bytu jsou situována na jih, do klidného dvora se zelení. Lokální vytápění (můžete tak snadno ovlivnit spotřebu). Byt je zařízený a vybavený - postel s kvalitní matrací, několik velkých skříní s dostatečným úložným prostorem včetně ramínek, velká rohová rozkládací pohovka, SAT anténa, jídelní stůl a židle, velká lednice s mrazákem, pračka, mikrovlnná trouba, hrnce, talíře a ostatní kuchyňské vybavení. Poplatky jsou kalkulovány pro 2 osoby. V okolí se nachází několik parků vhodných pro sportování a relaxaci - jogging; posilovací stroje; in-line dráha dlouhá 5 km. Vysokorychlostní kabelový internet s WiFi i kabelová TV je možná. Parkovací místo je možné po dohodě zajistit (za poplatek). V okolí je plná občanská vybavenost. Obchod s potravinami Žabka přímo v budově, Lidl 45 metrů. Tramvajové zastávky linek číslo: 5; 9; 15 a 26 jsou asi 70 metrů od budovy. Hlavní vlakové nádraží je 1 tramvajovou zastávku. Metro A a B (Můstek) je 3 zastávky tramvaje. Pěšky cca 15 - 20 minut na Staroměstské náměstí. Více informací na osobní schůzce, nebo telefonicky.

I offer for rent fully furnished apartment 2 + 1 in Žižkov. The apartment is located on the 4th floor (5 storeys) of 6 in a brick building with an elevator. The windows of the apartment are situated to the south, into a quiet courtyard with greenery. Local heating (so you can easily control consumption). The apartment is furnished and fully equipped - a bed with high quality mattress, several large wardrobes with large storage space including straps, large corner sofa, flat TV + SAT antenna, dining table and chairs, large refrigerator with freezer, washing machine, microwave, pots, plates and other kitchen equipment. Fees are calculated for 2 people. There is full civic amenities nearby. Food shop "Žabka"; right in the building; "Lidl" 45 meters. There are several parks suitable for sports and relaxation - jogging; fitness machines; in-line 5 km long. Internet with WiFi, cable TV and parking space can be arranged upon request (for a fee). Tram stops line 5; 9; 15 and 26 are about 70 meters from the building. The main train station is 1 tram stop. The metro station A and B (Mustek) is 3 tram stops. Walk to Old Town Square about 15 - 20 minutes. More information at a personal meeting or by phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491989
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Winstona Churchilla
🚶 218 m (3 min)
Pošta
🚶 542 m (7 min)
ObchodŽabka
🚶 89 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 201 m (2 min)
RestauraceViet Flavor
🚶 47 m (1 min)
LékárnaBolzano
🚶 541 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 464 m (6 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 291 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 642 m (8 min)
Hřiště
🚶 468 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.