Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyBoženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Boženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 5 m²
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za energie3 700 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 1+1 o velikosti 40m2 v cihlovém domě v klidné lokalitě převážně rodinných domů v Brně Králově poli. Byt se nachází v prvním patře čtyřpatrového cihlového domu bez výtahu. Má příjemně velký balkon/lodžii, do které není vidět. Je situován na dvě strany, má krásný výhled na minipark před domem.

Byt je částečně vybaven. Velkou výhodou bytu je klid a dokonalé využití úložných prostor. V obývací části je rozkládací pohovka, kde se pohodlně vyspí dva lidé, velká skříň na šaty a malá na blízké věci a dost poliček včetně uzavíratelných, konferenční stolek, křesílko. Na zemi jsou pravé dřevěné parkety. Na zemi ostatních částí bytu je dlažba. V kuchyni je kuchyňská linka s plynovým sporákem, plynovou troubou a pračkou. Volně stojí velká lednice s mrazákem, velký stůl, židle, mikrovlnka a kvalitní přístroj na překapávanou kávu. Je zde i spíž. Z nádobí jen několik hrnečků a sklenic. Není k dispozici kuchyňské nádobí. V předsíni je skříň na boty a kabáty s věšákem a dvěma velkými zrcadly. Z předsíně je vchod do prostorné šatny, na WC a zvlášť do koupelny se zrcadlovou skříňkou a ještě do komůrky s policemi.

Ulice je v blízkosti MHD Semilasso (cca 4min) a Královopolského nádraží. Cesta do centra cca 10min. Zhruba 13min chůze je na zastávku tramvaje Červinkova. Čili ideální poloha blízko dopravního uzlu MHD, Technologického parku, VUT a IBM/Kyndryl. Veškerá občanská vybavenost do pár minut chůze. Cca 5min chůze je obchodní dům Lidl na jednu stranu a cca 5min chůze na druhou stranu OD Billa. Na Semilassu je k dispozici ještě OD Albert. Kousek je hala Vodova, několik dětských hřišť, školek. Nedaleko i příjemné restaurace. Byt se nachází kousek od Medláneckého letiště, takže krásný vstup k přírodě pro ty, co mají rádi různorodé sportovní vyžití.

Internetové připojení je dostupné od společnosti UPC.

Kauce činí dva nájmy.

Byt je volný od 01.03.2024

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492219
Dispozice1+1
Dostupné od1. 3. 2024
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 248 m (3 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚶 769 m (9 min)
ObchodLidl
🚶 265 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 787 m (9 min)
RestauraceBAR & RESTAURANT BAVORSKÁ
🚶 162 m (2 min)
LékárnaLékárna U Zlaté husy
🚶 331 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Herčíkova
🚶 674 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Bulharská
🚶 256 m (3 min)
SportovištěMěstská hala Vodova
🚶 535 m (6 min)
Hřiště
🚶 291 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.