Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyV Horkách, Praha - Nusle

V Horkách, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 960 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


REZERVACE

Nabízíme k pronájmu útulný dvoupokojový, ve 2017 kompletně zrekonstruovaný a plně vybavený byt, ideální pro pár, případně pár s jedním dítětem.

První pokoj slouží jako ložnice s obývákem, druhý jako kuchyň s jídelnou. Ke kuchyni přiléhá komora, která se hodí jako sklad. V koupelně je rohová vana, WC a umyvadlo se skříňkou a zrcadlem. Všechny místnosti jsou neprůchozí, vchází se z relativně prostorné předsíně.

Okna jsou orientována do příjemného a klidného vnitrobloku, díky čemuž je v bytě po celý den dostatek světla. Vytápění wawky, ohřev vody v elektrickém bojleru.

Byt se nachází ve 3. patře s výtahem. Dále k bytu patří sklep (4m²), vhodný například pro kola. K bytu lze samostatně pronajmout parkovací stání v garáži ve vedlejším domě.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, parky Jezerka, Grébovka, Folimanka či Vyšehrad. Do centra tram ze zástavky Horky 100m od bytu. V blízkosti je též vyhlášená restaurace U Bansethů a U Klokočníka.

We are offering for rent beautiful and cozy two-rooms apartment, fully reconstructed in 2017, at close proximity to the centre of Prague. Ideal for a couple, or couple with one child.

The first room serves as a bedroom with living room, the second as a kitchen with dining area. Adjacent to the kitchen there is a chamber, which is suitable as a warehouse. The bathroom has a corner bath, toilet and sink with cabinet and mirror. All rooms are impassable, you enter from a relatively spacious hall.

The windows are oriented to a pleasant and quiet courtyard, thanks to which there is plenty of light in the apartment throughout the day. There is local gas heating, water heating in an electric boiler.

The apartment is located on the 3rd floor with an elevator. The apartment also includes a 4m² cellar, suitable for bicycles, for example.

There is possibility to rent a parking space in the garage next door.

There are all civic amenities nearby, and also several parks: Jezerka, Grébovka, Folimanka or Vyšehrad. There is tram stop Horky 100m from the apartment from which it takes just 10min to the center. The famous restaurants U Bansethů and U Klokočníka are also nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492332
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 12. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKloboučnická
🚶 230 m (3 min)
PoštaPraha 416
🚘 918 m (2 min)
ObchodTesco Express
🚶 298 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 524 m (6 min)
RestauraceNa Tetíně
🚶 227 m (3 min)
LékárnaNuselská lékárna
🚶 553 m (7 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 551 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 385 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 822 m (10 min)
Hřiště
🚶 442 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.