Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyStará, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Stará, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Moderní byt o ploše 32 m2 v centru města (Stará 97/17), 3 minuty přímou tramvají do centra (pěšky asi 8 minut). Byt je vybudován ve střešní nástavbě revitalizovaného domu (včetně nové fasády), dům je osazen bezpečnostním kamerovým systémem. Byt s moderním designem poskytuje vše, co potřebujete: plně vybavenou kuchyňskou linku (sporák se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou, ledničku, varnou konvici), v koupelně pračku. Pokoj je zařízen sestavou skříněk, šatní skříní, novou dvojitou postelí, stolem se 2 židlemi a otočným kancelářským křeslem. K bytu patří sklepní koje 5,3 m2, parkování je možné před domem. Vratnou kauci 13 000 Kč je možné zaplatit ve dvou splátkách.

Modern studio apartment of 32 sq m is for rent in the city center, on Stará street No. 17 - 3 min by direct tram to the city center and only 8-minute walking distance, with a perfect public transport connection to the University of Veterinary and Pharmacy as well as IBM.

The apartment is situated in an attic of a building that underwent revitalization recently and also the facade is insulated and newly painted!

The apartment of modern design has everything that you may need, the kitchen is fully equipped, with a brand new fridge and new glass-ceramic plate with kettle also. There is a complete wardrobe set, double bed, armchair and dining table with chairs and a washing machine.

The water heating is provided by a separate boiler and an economical convector heating system. Parking is available in front of the house. The rental also includes a cellar of 5,3 sq.m. The house is secured by camera system.

The monthly rent is 11 000 CZK and the utilities are 2 000 CZK monthly (includes electricity, water, heating, services). You can pay caution money (13 000 Kč) in two repayment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496999
Dispozice1+kk
Dostupné od22. 12. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 4 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 345 m (4 min)
PoštaBrno 4
🚶 554 m (7 min)
ObchodVečerka
🚶 187 m (2 min)
BankaPartners
🚶 372 m (4 min)
RestauracePizzerie u Balkánu
🚶 48 m (1 min)
LékárnaPilulka
🚶 484 m (6 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 205 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 514 m (6 min)
SportovištěSun masážní a bodystylingové studio
🚶 348 m (4 min)
Hřiště
🚶 581 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.