Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyJordana Jovkova, Praha - Modřany

Jordana Jovkova, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč
+ Vratná kauce23 400 Kč


Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný zařízený byt 3+1. Perfektní lokalita v klidné části Modřan - 200m na tramvaje směr Smíchov a Václavské náměstí, 200m na autobusy směr Smíchov, Kačerov, Háje a Zbraslav. 200m do lesoparku Modřanská rokle. Školy, školky, poliklinika Modřany, místní úřad, supermarkety a další občanská vybavenost - to vše v docházkové vzdálenosti 50-400m.

Samotný byt je velký 74m2 a nachází se ve pátém patře (výtah je samozřemě k dispozici). O objekt je velmi dobře pečováno, je nově zateplen a vybaven plastovými okny a elektricky ovládanými žaluziemi na západní straně, takže i v době veder je v bytě příjemně. Parkování na ulici přímo před domem.

Byt se skládá ze čtyř neprůchozích zařízených místností:

- dvě ložnice (z toho jedna koncipována i jako pracovna či dětský pokoj)

- kuchyň s jídelnou s kuchyňskou linkou z dubového masivu, indukční varnou deskou Siemens, samočistící troubou AEG, myčkou nádobí AEG, lednicí s mrazákem Liebherr, drtičkou odpadu, jídelním stolem a židlemi Ton

- samostatné WC s umývátkem a vybavené luxusním elektronickým bidetem s průtokovým ohřívačem

- koupelna s vanou a termostatickou baterií a multifunkční sprchou

- obývací pokoj se sedací soupravou, obývací stěnou a přístupem na prostornou lodžii

Mimo to je v bytě prostorná chodba s vestavnými skříněmi se spoustou prostoru pro Vaše věci. Část chodby byla použitelná i jako pracovní kout se zásuvným stolkem - je vidět na fotce.

Možnost kabelové televize a internetového připojení od UPC nebo Centria.

Celý byt je připraven k okamžitému nastěhování - tak, jak je vidět na fotografiích. Prosím jen nekuřáci bez domácích zvířat.

Cena 17500 + 5900Kč

Realitní kanceláře žádám, aby na tuto nabídku nereagovaly.

Tel. 608 156 527

Reconstructed furnished apartment 3 +1 (two bedrooms, livingroom, dinning room with kitchen) from the direct owner for long-term lease.

Perfect location in a quiet part of Prague 4 - Modřany - just 200m to the tram stop to Smíchov and Wenceslas Square, 200m to the bus stop Smíchov (subway B), Kačerov (subway C), Háje (subway C) and Zbraslav. 200m to the Modřanská rokle forest park. Schools, kindergartens, Modřany health center, local office, supermarkets and other civic amenities - all within walking distance of 50-400m.

The apartment itself has 74m2 and is located on the fifth floor (elevator is available). The building is very well maintained, it is newly insulated and equipped with plastic windows and electrically controlled blinds on the west side, so even during the hot summer days apartment stays comfortable. Parking is possible on the street just in front of the house.

The apartment consists of four impassable furnished rooms:

- two bedrooms (one of which can also be designed as a study room or a children's room)

- kitchen with dining room with oak massive kitchen units, induction hob Siemens, self-cleaning AEG oven, AEG dishwasher, Liebherr fridge and freezer, waste disposer, dining table and chairs from famous Czech company TON

- separate toilet with washbasin and equipped with luxury electronic bidet with instant water heater

- bathroom with bathtub, thermostatic battery and multifunctional shower

- living room with sofa set, cabinets, table and also with access to a spacious loggia

Besides, there is a spacious corridor with built-in wardrobes with plenty of room for your stuff. Part of the corridor was also usable as a work desk with a sliding table - as shown in the picture.

Possibility of cable TV and Internet connection from UPC or Centrio.

The whole apartment is clean and ready to move in - just as you can see on the photos. Please only non-smokers without pets.

Price 17500 + 5900Kč

Tel. 608 156 527 (czech, english)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497716
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.