Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyNa Klášterním, Praha - Břevnov

Na Klášterním, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v žádané lokalitě Petřiny, Praha 6, ulice Na Klášterním nacházející se 5 minut pěšky od stanice metra a 10 minut pěšky od Obory Hvězda a od parku Ladronka. Byt má dispozici 2+1, s dvěma samostatnými stejně velkými pokoji a samostatným WC ve 4. patře domu bez výtahu. Byt prošel před 4 lety prakticky kompletní rekonstrukcí (nové zděné jádro, plastová okna, zateplení, nové rozvody, podlahy a obklady), v chodbě jsou nové vestavěné skříně. Přímo u domu je prostorné parkoviště s modrými zónami a v blízkosti je možnost parkování bez zón

Byt je k volný k okamžitému nastěhování. Měsíční nájem činí 12.500,- Kč + poplatky ve výši cca 4.000 - 5000,- Kč, v závislosti na spotřebě energií, včetně připojení k internetu (každoročně se provádí vyúčtování, kdy se řeší případný nedoplatek/přeplatek). Neplatíte provizi

Byt se pronajímá zařízen kuchyňskou linkou, pračkou, ledničkou, sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou. Pokoj disponuje dvoulůžkem, pracovním stolem a rozměrnou šatní skříní (po dohodě lze některé kusy nábytku z pokoje odvézt). Fotografie jsou pořízeny před vybavením pokojů. Vysokorychlostní internet je v domě zaveden.

I am offering an apartment in sought for locality of Petřiny, Praha 6, Na Klášterním Street, located just 5 minutes from a metro station and 10 minutes from parks Hvězda and Ladronka. The apartment has 2+1 disposition with two separate, same size rooms and separate WC. The apartment is located on the fourth floor of a building without an elevator. Four years ago the apartment underwent an almost complete reconstruction (new bricked core, plastic windows, insulation, new wiring, floors and tiling). New inbuilt wardrobes are located in the corridor. A spacious parking lot is located right by the house and consists of blue zone parking spaces.

The apartment is free immediately. Monthly rent is 12.500 CZK + monthly fees of circa 4000 - 5000 CZK, depending on consumption of energies, including internet.

The apartment is rented with a kitchen unit, fridge, stove with an oven, microwave, washing machine. The room has a queen sized bed a desk and a large wardrobe (if agreed upon these can be taken away). High speed internet is available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu499061
Dispozice2+1
Dostupné od4. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Markétou
🚶 178 m (2 min)
PoštaPraha 616
🚶 788 m (9 min)
ObchodMůj obchod
🚶 102 m (1 min)
BankaFio banka Praha 6
🚶 571 m (7 min)
RestauraceNad Alejí
🚶 226 m (3 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 589 m (7 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 304 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Volavkova
🚶 140 m (2 min)
Sportoviště
🚶 410 m (5 min)
Hřiště
🚶 239 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.