Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyJanýrova, Praha - Strašnice

Rezervováno
Janýrova, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena3 679 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodeji bytu 1+kk. Krásný bezbariérový byt v osobním vlastnictví o velikosti 38 m2 ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží. Byt se nachází v tiché rezidenční části obytného komplexu Palouk, uprostřed zeleně. Jedná se o velmi klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností, v těsné blízkosti několika parků, ale na dosah centra Prahy.

Pokoj je orientován na jih a jihozápad, proto nabízí dostatek světla. Okna jsou plastová. Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha. Kuchyňský kout je vybaven linkou . V koupelně je velká vana a pračka. Vstupní chodba je prostorná a pojme dostatek úložného prostoru.Výhodou jsou nízké měsíční poplatky i třída energetické náročnosti C. Parkování je možné bez problémů přímo u domu, případně pronajmout parkovací stání v domě. Byt je připojen na internet UPC a O2. Další velkou výhodou lokality je blízkost renovovaného Malešického parku, zároveň je v přímé blízkosti velký sportovní areál Form Faktory. V okolí je kompletní občanská vybavenost: ZŠ, mateřská školka,několik restaurací, pošta, poliklinika, obchody: Penny,Lídl,Billa. S ohledem na současnou situaci Vám garantujeme bezpečnou prohlídku, v bytě nikdo nebydlí, je čistý, dobře větraný, můžete si ho prohlédnout v klidu sami, dle Vašich potřeb a času. Možnost prohlídek kdykoliv. Prosím jenom přímý zájemci. Kontakt : tvibiz@seznam.cz

RK prosím ne kontaktovat.

I sell apartment (1 + kk), in the complex Vinice / Palouk, near metro station Želivského. Sale of very bright apartment 38 m2, in a good condition, in personal ownership. The apartment is furnished with kitchen, floating floors + tiles, telephone, cable TV, internet UPC. Behind the house there is a park and a children's playground. Parking in front of the house. The use of the apartment is associated with relatively low fees -1900, -Kč including FO. Well connected to the center. Excellent accessibility mhd. bus -2 min. walk, tram -2 min. walk, metro Strasnicka or Zelivskeho 5 minutes walk. Wenceslas Square can be reached by tram in 10 minutes. RK please do not call.

Sms phone only. +420 774 194 843, e-mail: legbat @ seznam. cz Energy intensity class: G - Extremely uneconomical (according to) Price: 3 438 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502750
Dispozice1+kk
Dostupné od22. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Palouku
🚶 228 m (3 min)
PoštaPraha 10
🚶 641 m (8 min)
Obchod
🚶 279 m (3 min)
BankaČeskomoravská stavební spořitelna
🚶 289 m (3 min)
RestauracePizzeria Vinice
🚶 207 m (2 min)
Lékárna
🚶 291 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Starostrašnická
🚶 701 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 693 m (8 min)
Sportoviště
🚶 590 m (7 min)
Hřiště
🚶 140 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.