Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Rezervováno
Sekaninova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby730 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk v atraktivní lokalitě Prahy 2, v těsné blízkosti parku Folimanka, s výbornou dopravní dostupností do centra: 2 min. od stanice tram Svatoplukova (MHD pak Karlovo nám. 9 min, Václavské nám. 15 min), případně stanice Nuselské schody 600m, metro Vyšehrad 700m. Byt se nachází ve 3. patře udržovaného zděného činžovního domu s výtahem. Neprůchozí místnosti, okna do dvorního traktu, samostatné WC, koupelna s vanou. V bytě jsou nové plovoucí podlahy, nová dřevěná eurookna, dřevěné dveře jsou původní z 30. let. Topení plynovými WAW, ohřev vody zajišťuje el. bojler. Kuchyňská linka se sporákem, troubou, ledničkou. V domě jsou nové stoupačky v plastu, byt je vybaven měřiči studené vody, nové vedení el. v domě, kabel UPC v domě. Poplatky činí 730,- Kč/měs. pro 1 osobu. Elektřinu a plyn si nájemce přepisuje na sebe. Volné ihned.

One-bedroom apartment (2+kk), in the neighborhood of Folimanka park, in an attractive area of Prague 2. The apartment is located on the third floor of a brick building with an elevator and is offered unfurnished. The kitchen is equipped with a fridge, gas-fired stove, and oven. Bathroom with a bathtub. Separate toilet. New floating floors, new wooden windows. The house is located near the tram stop Svatoplukova (a 2-minute walk, then you can reach Karlovo Namesti in 9 minutes, Vaclavske Namesti in 15 minutes). In the vicinity, you will find many shops and restaurants. Nearby is also a popular park Vysehrad. Utility fees 730 CZK per month per person + electricity and gas consumption, security deposit equals two months' rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502894
Dispozice2+kk
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní
Plocha47
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvatoplukova
🚶 242 m (3 min)
PoštaPraha 416
🚶 790 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 172 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 542 m (7 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 224 m (3 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 294 m (4 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 578 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 611 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 248 m (3 min)
Hřiště
🚶 145 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.