Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyMurmanská, Praha - Vršovice

Murmanská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízíme zrenovovaný, světlý byt 2+1 k dlouhodobému pronájmu v žádané lokalitě na Kubánském náměstí. Z celého bytu výhled do zeleně (park). Pokoje neprůchozí - obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelnou, prostorná chodba s úložnými prostory, koupelna, oddělené WC, komora v bytě. Byt je vybaven viz foto + sporák, lednice, myčka, pračka, sušička na prádlo, přípojka k UPC. 4. patro bez výtahu. Bytový dům po kompletní revitalizaci, střecha, zateplení, okna, stoupačky, společné prostory, vchodové dveře.

Velmi dobré parkování před domem. Zastávka tram Kubánské náměstí (1min chůze), metro Strašnická (6min chůze). Výborné spojení do centra - 15min

Kompletní občanská vybavenost v místě - OC EDEN(Tesco 24/7), EDEN Aréna, Zimní stadion Eden, Plavecký bazén Slavia, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, 3x do týdne farmářské trhy v parku před domem.Pouze NEKUŘÁCI, bez domácích mazlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503208
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.