Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyNa Celné, Praha - Smíchov

Na Celné, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Téměř nový byt (pochází z rozdělení bytu 100m2, NENÍ jen rekonstrukce), 1 + kk k pronájmu Na Celné 12, Smíchov, 3. patro s výtahem. IHNED K DISPOZICI

Skvělé spojení městskou hromadnou dopravou, docházková vzdálenost do centra města a 3 minuty od Anděl, osobní vlastnictví, cihla, duch místa udržovaný ve vysokém standardu stylových dveří, dubové podlahy, italské obklady, sprchový kout s masážním sprchovým panelem, ale plně splňující nové životní standardy v mnoha detailech - nové domácí spotřebiče, elektrické topení, pračka + sušička, myčka, lednice, kuchyňský nábytek na míru. Je také plně vybaven nábytkem a nádobím.

Parkování možné na ulici před domem na základě vyžádání povolení od P5. Pouze dlouhodobý pronájem, minimálně 1 rok). 16 000 Kč + 2000 Kč energie - elektřina je extra a závisí na nájemci. 2 měsíční nájemné jako vratná kauce splatná při podpisu smlouvy o pronájmu. Další služby pro expaty jsou k dispozici na vyžádání. POUZE VÁŽNÍ ZÁJEMCI, REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT !!!

Almost new flat (originated from dividing 100m2 flat, NOT just a reconstruction), 1+kk for rent in Na Celné 12, Smíchov, 3rd floor with a lift. AVAILABLE IMMEDIATELY

Perfect public transport connection, walking distance to the city centre and 3 minutes from Anděl, private ownership, brick-built, spirit of the location kept in high standard stylish doors, oak floors, Italian tiles, shower corner with massage shower panel, but fully meeting new standards of living in many details - new household appliances, electric heating, washing machine + dryer, dishwasher, fridge, kitchen furniture made to measure. It is also fully equipped with the furniture and utensils.

Parking available in the street in front of the house upon P5 municipality permission. Long rental only,1year minimum). 16 000 CZK + 2 000 CZK utilities - electricity is extra and depending on the tenant. 2 months rent as a deposit payable on rental agreement signature. Other services for expats available upon request. SERIOUS PROSPECTIVE TENANTS ONLY, NO REALITY AGENCIES!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503666
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.