Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 165 m² bez realitkyBubenečská, Praha - Bubeneč

Bubenečská, Praha - BubenečMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné34 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Velký zrekonstruovaný byt se 2 balkony ve 3. patře pěkného činžovního domu s výtahem a krásnými zachovanými původními prvky. Byt se nachází ve velice klidné a přestižní lokalitě ambasád 600 metru od stanice metra Hradčanská. Park Stromovka je vzdalený jen 450 metru. Plná vybavenost v blízkém okolí, rychlá dostupnost do centra, do mezinárodních škol a na letiště. Mateřská škola přímo naproti domu. Byt je tvořen 3 ložnicemi, kde jedna má balkón s výhledem do Trojského údolí, prostorným obývacím pokojem, velkou vybavenou kuchyní s balkónem do vnitrobloku a spíží, koupelnou s toaletou a oddělenou toaletou pro hosty. Dále se v bytě nachází vstupní hala s velkou šatnou. Topení je zajištěno telepným čerpadlem. Ve vybaveni najdete lednici s mrazákem, myčku, horkovzdušnou a mikrovlnou troubu, sklokeramickou desku, automatickou pračku, koženou sedací soupravu s dvěma křesly, rozkladací sedaci soupravu s uložným prostorem, jídelní stůl se čtyřmi židlemi.

Large renovated three bedrooms apartment with two balconies on the 3rd floor of a charming building with elevator and beautifully preserved original details. The apartment is located in a prestigious safe and calm green part of Prague 6 next to embassy district and biggest Prague park Stromovka. A location provides the convenience of a modern city with easy reach of downtown via nearby subway Hradcanska (600 meters) or by car (both 10 minutes), shopping, international schools, and airport.

The apartment includes spacious three bedrooms where one has a balcony with Troja valley view, large living room, fully equipped kitchen with balcony and pantry, bathroom with toilet, separate guest toilet, large entrance hall and walk-in closet.

Equipment includes a leather sofa with two chairs, sleeping sofa with storage, dining table, 4 chairs, fridge, stove, oven, dishwasher, microwave and washing machine.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503983
Dispozice4+1
Dostupné od23. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníGeotermální
ProvedeníStandardní
Užitná plocha165
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSibiřské náměstí
🚶 233 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 372 m (3 min)
ObchodLichtenbergovo pekařství
🚶 270 m (3 min)
BankaFio
🚶 468 m (6 min)
RestauraceRestaurace Na Urale
🚶 251 m (3 min)
LékárnaBruska
🚶 600 m (7 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 406 m (5 min)
Mateřská školaRiverside School
🚶 649 m (8 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 559 m (7 min)
Hřiště
🚶 239 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.