Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 97 m² bez realitkyZa Humny, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj

Za Humny, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej novostavby domu (dvojdomku, kolaudovaného 8/2016) v klidné části města Odolena Voda – Praha východ. Patrový dům o dispozici 4+kk a užitné ploše 97 m2.

V přízemí domu je vstupní hala, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora, prostorný a světlý obývající pokoj s kuchyňským koutem. Ten je vybaven kompletně spotřebiči – lednice a mraznička, myčka, indukční deska, trouba a digestoř. Z obývajícího pokoje je vstup na terasu, která je orientována na západ a oplocenou zahradu o velikosti 440 m2.

V patře jsou 3 neprůchozí pokoje, velká koupelna s vanou a WC. Pochozí půdní prostor se sklápěcími schody lze využít pro uložení dalších věcí, je zde velké množství úložného prostoru.

Dům je vybaven krbem, venkovní el. roletou, vestavnými skříněmi. Na vlastním pozemku parkování pro 2 vozy na zpevněné ploše.

Měsíční náklady za elektřinu cca 2 000 Kč (vytápění, ohřev teplé vody a provoz domácnosti - dům je kvalitně zateplen - 30 cm cihla + 14 cm zateplení) a cca 1000 Kč za vodu. Nízké měsíční náklady na provoz. Průkaz energetické náročnosti „B“.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost, obchody (Penny, Žabka atd.), restaurace, lékaři, školky, škola, veterina. Výborná lokalita s dobrou dostupností do Prahy, BUS 25 min na metro Kobylisy - ve špičce jezdí každých 8 minut. Možnost financování hypotečním úvěrem. Právní služby jsou zahrnuty v ceně.

Tel: 777 609 212. RK prosím nepsat a nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504230
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha97
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.