Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 18264 m² bez realitkyChyňava - Chyňava, Středočeský kraj

Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme pozemky pro Rodinné domy Podkozí v lukrativní lokalitě na kterých je projednána a schválena výstavba rodinných domů, projekt je zpracován a je na něj vydáno stavební povolení. Územní plán nepočítá s další masivní zástavbou, proto by si obec měla zachovat svůj osobitý venkovský ráz a toto je jeden z mála pozemků, na kterých je výstavba v této lokalitě povolena. Po zakoupení pozemku je možné okamžitě započít s výstavbou domů, všechna povolení jsou v nabyté právní moci. Součástí je s chválená projektová dokumentace (v nabyté právní moci) i realizované elektrické přípojky.

Projekt Rodinné domy Podkozí nabízí čtyři stavební pozemky, rozloha jednotlivých pozemků je 524 m2, 800 m2, 950 m2 a 1000 m2. Na prodej jsou všechny čtyři stavební pozemky s celkovou rozlohou 3 274 m2, bezprostředně na ně navazuje další pozemek s výměrou 15 000 m2 (který lze v případě koupě všech čtyř pozemků zahrnout do celkové ceny) a na kterém může vzniknout rekreační zóna s výsadbou sadu, možností chovu koní či dalších aktivit dle přání budoucího majitele či investora. Parcely sousedí s pozemky známého finančníka pana Kellnera, což přispívá k všeobecnému pořádku, sjízdnosti komunikací za každého počasí i celkovou bezpečností v obci a jejím okolí.

Jednotlivé domy jsou umístěny do zahrady s množstvím vzrostlých stromů. Cílem celého projektu je nabídnout obyvatelům nových domů komfort města s výhodami bydlení mimo Prahu v klidné obci obklopené přírodou. V projektu bylo pečlivě dbáno, aby domy byly umístěny mezi stromy a tato okrasná zeleň nemusela být odstraněna.

V ceně projektu je i webová prezentace. Nabídka vhodná pro developery i stavební firmy.

Telefonní číslo: 777 129 555

RK NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504363
VlastnictvíOsobní
Plocha 18 264

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.