Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyTočitá, Praha - Krč

Točitá, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený 2kk s orientací VJ. Byt o velikosti 55m2 plus lodžie 6m2 byl před 5ti lety kompletně zrekonstruován a je kompletně zařízený (myčka, pračka, varná deska, lednice, mikrovlnná troba - vše Electrolux, TV, sedací souprava, 2 vestavné skříně, postel, komora s regály, kuchyňský stůl a 4 židle). Dům po rekonstrukci se dvěma výtahy, bezproblémové parkování v ulici. V okolí výborná občanská vybavenost – jesle (přímo v ulici), MŠ, ZŠ a střední školy, nákupní možnosti v docházkové vzdálenosti Albert, Billa + nákupní centrum-Budějovická asi 3 min autem,Tesco - nákupní centrum Novodvorská Plaza-5 min autem, nákupní centrum Arkády 5 min autem, lékárna, pošta, plavecký bazén Zelený pruh 5 min pěšky, plavecký bazén Podolí a Žluté lázně cca 5 min autem, Park Dobeška 10 min pěšky. Metro Budějovická-pešky cca 10min nebo 2 stanice busem, zastávka busu blízko u domu.

K nastěhování ihned. Fotky jsou po rekonstrukci před umístěním nábytku. V případě zájmu se domluvíme na prohlídce. Pronájem bez domácích mazlíčků.

Na nabídky RK nebudeme reagovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505332
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.