Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 34 m² bez realitkyBělehradská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Bělehradská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 KčUšetříte 1 000 Kč13 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 34 metrů čtverečních. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu na rohu ulic Bělehradská a Křesomyslova. Výhodou je perfektní dopravní dostupnost jak do centra tak do okrajových částí města. Kromě 6 tramvajových linek a autobusu je v blízkosti objektu vlakové nádraží. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost (školka i škola, poliklinika, divadlo a mnoho obchodů). V objektu se nachází výtah. Byt je světlý a dobře dispozičně rozložený. K vybavení bytu patří kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, lednice, pračka, pohovka, skříně, konferenční stolek, svítidla, pracovní a jídlení stůl, židle, patro na spaní s matrací.

V koupelně je vana. Vytápění je prováděno elektrickými přímotopy, ohřev teplé vody bojlerem ( velmi zvýhodněný tarif el. energie). Wifi v ceně nájmu. Díky novým špaletovým oknům je byt velmi dobře odhlučněn, takže nájemníky neobtěžuje hluk z ulice. Prosím NEkuřáky. Realitní kanceláře, prosím nevolejte, je to ztráta času pro obě strany.

We´re happy to offer you the rent of fully equipped apartment of 34 square meters. The apartment is located on the second floor of the building at the cross road of Bělehradská and Křesomyslova street. One of advantages is a perfect transport accessibility both to the center and to the outskirts of the city. In addition to 6 tram lines and buses, there is a train station near the building. Around the house there are all amenities (nursery and school, clinic, theater and many shops). The equipment of flat is brand new - all equipped in 02/2022. You´ll find an elevator in the building. The apartment is bright and well laid out. The apartment is equipped with a kitchen unit with glass ceramic hob, microwave oven, refrigerator, washing machine, sofa, wardrobe, coffee table, lamps, bunk bed, both PC and dinning tables with chairs.

Apartment is heated by electricity, hot water is heated by a boiler. Wifi included in the rent. Thanks to the new sash windows, the apartment is very well soundproofed, so the tenants are not bothered by street noise. Non-smokers please. Real estate agents, please don't call, it's a waste of time for both parties.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505631
Dispozice1+1
Dostupné od7. 9. 2023
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDBruselská
🚶 179 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 298 m (4 min)
ObchodMinimarket
🚶 107 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 304 m (4 min)
RestauraceJohnny Pizza
🚶 116 m (1 min)
LékárnaLékárna v Rumunské
🚶 358 m (4 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 307 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 241 m (3 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 496 m (6 min)
Hřiště
🚶 521 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.