Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 128 m² bez realitkyBublíkova, Praha - Libeň

Bublíkova, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce58 000 Kč


Velice prostorný částečně vybavený byt o ploše 128 m2 s moderní dispozicí a nádherným výhledem na Prahu z vrcholu Libně uprostřed prvorepublikové vilové zástavby. Současná dispozice bytu je 3+1, ale v případě dlouhodobého nájmu lze byt rychle upravit zpět na původní 4+1. V krajném případě lze vytvořit i dispozici 5+1 předělením obývacího pokoje. Byt se skládá ze vstupní chodby s vestavnými skříněmi (13 m2), ze které se jde vlevo do velkého obývacího pokoje s jídelnou (45 m2). Vedle pokoje je velká oddělitelná kuchyně kompletně vybavená spotřebiči (8 m2). Ve středu chodby je vchod do hlavní koupelny s rohovou vanou, bidetem a WC (7 m2). Napravo jsou 2 pokoje (15 a 30 m2), z nichž druhý má vlastní koupelnu a šatnu. V bytě je 6 velkých vestavěných skříní na míru a trezor. K bytu náleží velké garážové stání s vestavěným úložným prostorem v suterénu domu a sklep.

Před domem je menší zahrádka. Stávající nábytek lze v případě potřeby odvézt. Dům má výbornou dispozici s pěší dostupností na metro Kobylisy (3 min) i tramvajové linky, a přesto v klidné části v slepé ulici uprostřed zeleně bez dopravního ruchu. V sousedství se nachází park Dlážděnka, který brzy projde výraznou revitalizací.

Very spacious partially furnished flat of 128 m2 total area with modern layout and gorgeous panorama onto Prague from the top of Libeň, in the heart of First Republic villa area is to let. The current layout of the flat is 3 + 1, however in case of long-term rental it can be quickly adjusted to the original layout of 4 + 1. In extreme case, it is possible to create a layout of 5 + 1 by dividing the living room.

The apartment consists of an entrance hall with built-in wardrobes (13 m2), from which you go to the left to a large living room with dining area (45 m2). Next to the living room is a large semi-detachable kitchen fully equipped with appliances (8 m2).

In the middle of the hall is the entrance to the main bathroom with corner bath, bidet and toilet (7 m2). To the right there are 2 bedrooms (15 and 30 m2), of which the second one has its own bathroom and dressing room. The apartment has 6 large built-in wardrobes and a safe. The apartment has a large garage with built-in storage space in the basement and a cellar.

In front of the house is a small garden. Existing furniture can be removed if necessary. The house has an excellent layout with walking distance to the metro Kobylisy (3 min) and tram lines, and yet in a quiet part of a cul-de-sac (dead-end road) in the middle of greenery without traffic. In the neighborhood there is park Dlážděnka, which will soon undergo significant revitalization.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507155
Dispozice4+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha128
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDHercovka
🚶 182 m (2 min)
PoštaPraha 85
🚶 622 m (7 min)
Obchod
🚶 278 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 300 m (4 min)
RestauraceInspirace
🚶 335 m (4 min)
Lékárna
🚶 225 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Klapkova
🚶 519 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚶 769 m (9 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 667 m (6 min)
Hřiště
🚶 241 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.