Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPobřežní, Praha - Karlín

Pobřežní, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Kompletně nově zrekonstruovaný byt 2+kk ve vyšším standartu v Pobřežní ulici na rozmezí Prahy 1/Praha 8 s výbornou „docházkovou“ dostupností do centra. Jedná se o atraktivní lokalitu s výborným dopravním spojením a občanskou vybaveností; vše v docházkové vzdálenosti. Parkování možné na parkovací kartu na ulici. V blízkém okolí mnoho restaurací, obchodů, ostrov Štvanice, poblíž vyžití a zeleň kolem řeky. Byt se nachází v původním činžovním domě z konce 19. století bez výtahu ve 4. patře v chráněné památkové zóně. Dům prošel částečnou rekonstrukcí s obnovou historizujících prvků – nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace, nové videozvonky, výměna špaletových oken s protihlukovou úpravu, nové repliky historických vstupních dveří do bytů. Do 1-2 let bude nový výtah a následně kompletně zrekonstruovány společné prostory. Byt je velmi světlý a dispozičně řešen jako 2+kk s celkovou podlahovou plochou 47 m2.

Byt je etážově vytápěn s centrálním termostatem. V bytě instalován sytém větrání s rekuperační jednotkou (řízeným větráním). Byt je pronajímán jako zařízený vč. vybavení (např. jídelní servis, lůžkoviny, atd.). Ve špaletových oknech s vynikající protihlukovou úpravou jsou elektricky ovládané rolety. Z chodby, kde se nachází botník, vestavná skříň s pračkou a samostatnou sušičkou jsou samostatné vchody do koupelny, technické místnosti, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Koupelna s přístupem denního světla a vytápěnou podlahou je vybavena otopným žebříkem se samostatným okruhem (možný provoz i v létě), 2 umyvadla, bezprahový sprchový kout s praktickou nikou, WC a s velkým množstvím odkládacích ploch. V technické místnosti se nachází teplovodní kotel s boilerem, rozvaděč elektřiny, trezor a přístup do vestavného úložného patra s osvětlením. Ložnice s vestavnou skříní a postelí z masivního dubu vč. matrace + chránič matrace se nachází směrem do klidného vnitrobloku. Z ložnice je přístup do malé oddělené šatny. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavnou myčkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, vestavnou troubou, vestavnou mikrovlnkou a vestavnou lednicí s mrazákem, a to vše s dostatkem úložného prostoru. Obývací pokoj je vybaven TV zavěšenou na zdi s, pohovkou, taburetem a malým konferenčním stolkem. V celém bytě je rozveden internet, k bytu je k dispozici sklepní kóje (2 m2).

Nájem bytu (vč. vybavení) je 16.000 Kč měsíčně + 2.600 Kč záloha na energie a služby. Požadavek vratné bezpečnostní kauce 32.000 Kč. Byt je k dispozici ihned. Prohlídky možné ihned.

Completely newly renovated apartment 2 + kk in higher standard in Pobřežní street in Prague 1 / Prague 8 with excellent access walking distance to the down town. It is an attractive location with excellent transport connections and amenities; all within walking distance. Parking is possible on the street with municipal parking permits (cards). Close there are many restaurants, shops, the island of Štvanice, very near the area around river for jogging and many others leisure time activities. The apartment is located on the 4th floor (without a lift) in the original apartment building from 19th-century in a historic protected zone. The house underwent a partial reconstruction with the restoration of the historic elements - new electricity, water and sewage distribution, new video buzz system, new windows with noise-proofing, new historic entrance doors to the apartments. There will be a new lift and new renovation of common areas within 1-2 years. The apartment is very bright and disposed as 2 + kk with a total floor area of 47 m2.

There is independent heating system in the apartment with a central thermostat. Furtheremore there is istalled a ventilation system with a regenerative unit (controlled ventilation. The apartment is rented as furnished. New windows with excellent sound-proofing are equipped electric blinds. From the corridor where there are a shoe rack, bulit-in wardrobe, washing machine and separate drying machine. There are separate entrances from the corridor to the bathroom, technical room, bedroom and living room with kitchenette. The bathroom with daylight access and heated flooring is equipped with a heating ladder with a separate circuit (possible operation in the summer), 2 sinks, shower, toilet and a large number of storage areas. In the technical room there is heating system, electrical switchboard, safe deposit box and special access to a built-in storage floor with lighting. Bedroom with built-in wardrobe and solid oak bed incl. mattress + mattress protector is located in the quiet courtyard. The bedroom has access to a small separate dressing room. The kitchen is fully equipped with built-in dishwasher, elektric hob, hood, built-in oven, built-in microwave and built-in refrigerator with freezer, all with plenty of storage space. The living room is equipped with a wall-mounted TV, sofa, stool and a small coffee table. The whole apartment supplied by Internet (incl. WiFi), the cellar is available (2 m2).

Rent incl. including equipment is CZK 16,000 per month + CZK 2,600 a deposit for energy and services. Required refundable security deposit CZK 32.000. The apartment is available immediately. Vistits are available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508073
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 3. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.