Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyVidimova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Vidimova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní, světlý prostorný byt o velikosti 2+kk s užitnou plochou 58 m2, plus s terasou o velikosti 13 m2. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží nového cihlového domu, nedaleko centra Roztok, ve Vidimově ulici, na Praze - západ. K dispozici je nová kuchyňská linka se spotřebiči (kombinovaná lednice, sporák, digestoř a myčka) a vestavěná skříň. Prostorný obývací pokoj s francouzským oknem má přímý vstup na terasu, ze které je nádherný výhled do zeleně. V bytě je dále samostatný pokoj, komora, koupelna s vanou a toaletou. Podlahy pokojů jsou pokryty dřevěnými parketami. K bytu patří parkovací stání. U domu se nachází menší soukromý oplocený pozemek se zelení a dětským hřištěm. Prohlídky jsou možné po domluvě, volný od 1. 2. 2020.

Lokalita Roztoky u Prahy je velmi žádaná a lukrativní, jak k bydlení, k podnikání, k volnočasovému vyžití. Veškerá občanská vybavenost v místě - několik ZŠ i MŠ, lékaři, pošta, banky (KB, ČS), lékárny, obchody (Tesco, Albert, Pompo, Rossmann, večerky, …), restaurace, vinotéka, atd. Výborná dopravní dostupnost: pravidelná linka autobusů (340 a 350) ze stanice metra Dejvická - trasa A - (15 min.), linka autobusu č. 359 (jezdí z Tichého Údolí do Suchdola), vlaky (nejen linky S - City Elephant) 10 min. do Holešovic (trasa metra C), 14 min. Libeň, 15 min. Masarykovo nádraží. Je zde možnost bohatého sportovního i kulturního vyžití díky místním zájmovým organizacím. Kvalitu místního života zatraktivňuje přírodní rezervace Tiché Údolí, Středočeské muzeum v zámku Roztoky či kulturní památka Levý Hradec na ostrohu řeky Vltavy.

We are offering for a long-term rent bright apartment 58 m2 with terrace 13 m2 with the beautiful view to the gardens. The apartment is situated in a new small apartment house close to the center of Roztoky in the Vidimova street. The apartment consists of the spacious living room and one bedroom. The apartment is equipped with a new kitchen with all devices, bathroom with bathtub and built-in wardrobe. On the floor are wooden parquets. The apartment is on the third floor. There is dedicated parking place and private green relax area. Monthly rent 15 500 CZK plus utilities. The apartment is available from 1st of February.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509526
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.