Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Olšanská, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah • Garáž
Cena9 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodam byt 3+kk, 100 m2 se zimními zahradami, 7.NP, úžasný výhled na Pražský hrad , Žižkovskou věž a park Parukářka. Jendá se o rezedenční projekt z roku 2016 Tower Garden, k dispozici jsou zahrady na střeše. V domě je recepce. Velmi slušné sousedi. Byt je plně vybaven moderním nábytkem na míru, hodně světlý diký panorámním oknům. Nová kuchyňská linka Hanak včetně veškerých elektrospotřebičů, vystavené skřině na chodbě a v ložnici také značky Hanak. V ceně je parkovací staní, prostorný sklep, kumbal v bytě. Výborná občanská vybavenost a dopravní spojení s celou Prahou. Noční a denní spoje do centra 10 minut. Poplatky 5000 Kč měsíčně. Kontakt: 776 744 445 (mobile/whatsapp)

Apartment for sale 3 + kk, 100 m2, 7th floor, amazing views of Prague Castle, Zizkov Tower and Parukarska Park. It is a residential project from 2016 Tower Garden with roof gardens. The building has a reception. High standing neighbours. The apartment is fully equipped with modern furniture, panoramic windows and lot of light. New kitchen including all electrical appliances, exposed wardrobe in the hallway and bedroom. The price includes parking, spacious storage. Excellent transport communication. Night and day connections to the center 10 minutes. Contact: 776 744 445 (mobile/whatsapp)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510910
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.