Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Holandská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce16 500 Kč


Pronajmu krásný zrekonstruovaný byt 2kk v širším centru Prahy za 16 500 Kč/měsíc. Byt i dům proběhl rekonstrukcí před 7 lety a je kompletně vybaven novým nábytkem převážně z masivu. Před 3 lety byla v bytě také instalována nová dřevěná špaletová okna. Jedná se o dvě samostatné neprůchozí místnosti s velkými okny, která dodávají bytu dostatek světla, a kuchyň umístěnou v chodbě, ze které se vstupuje do obou místností oddělených dveřmi. Byt si zachoval svůj původní historický ráz.

Byt je vytápěn prostřednictvím nového úsporného kondenzačního kotle s možností regulace a dálkovým spínáním aplikací v mobilu (přes Wifi), což umožňuje naprosté pohodlí v řízení teploty v bytě zejména v zimních měsících (např. z práce či víkendového výletu). V bytě je zavedena kabelová televize a internet do obou místností (Vodafone). Poplatky za internet a kabelovku, odpady, poplatky za vodu, elektriku a plyn jsou součástí zúčtovatelné režije bytu (2os.=3100 Kč/měsíc).

Bytový dům je umístěn v klidné rezidenční lokalitě horních Vršovic, kde je také spousta zajímavých restaurací, hospůdek a obchodů. Ložnice má okna do zeleně vnitrobloku (velmi tiché) a ohromnou vestavěnou šatnu se zrcadlovými dveřmi. V ložnici je také pracovní kout v sekretáři a na fotografiích je tam také dočasně přemístěný gauč z obýváku namísto postele. Obývák je do ulice s nízkou úrovní provozu (předešlí nájemníci si sem dali postel z ložnice). Je zde možnost dodat druhou manželskou postel do obýváku (160 cm, včetně matrace) nebo jednolůžko z bílého masivu (pokud by byt byl obýván dvěma kamarády s potřebou soukromí). Gauč v současné době není v bytě přítomen. Kuchyně je vybavená elektrickou troubou, myčkou, indukční deskou a ledničkou s mrazákem je umístěná v chodbě mimo pokoje. Vzdálenost od zastávky autobusu a tramvaje je cca 2minuty. Dojezdová vzdálenost na IP Pavlova je 10min, Muzeum 12min, Náměstí míru 7min. Doba pronájmu bude 1 rok s možností prodloužení dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512968
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVršovické náměstí
🚶 167 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 363 m (4 min)
Obchod
🚶 74 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 139 m (2 min)
RestauraceŽito
🚶 93 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 137 m (2 min)
ŠkolaZŠ Logopedická
🚶 220 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 239 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Vršovice
🚶 437 m (5 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.