Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKruhová, Praha - Strašnice

Kruhová, Praha - StrašniceVybaveno
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný a světlý družstevní byt po kompletní rekonstrukci (r. 2011). Byt je orientovaný Jihozápadně. Je dispozičně velmi dobře řešený: prostorný obývák s odděleným kuchyňským koutem s výhledem do zeleně, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, ložnice se samostatnou šatnou. K bytu patří sklepní kóje cca 6 m2. Rovněž je možné využívat balkon v mezipatře (např. k sušení prádla).

Byt je téměř kompletně zařízený: nová kuchyňská linka, vestavěná myčka, varná deska, digestoř, plynový kotel, malý el. kotel pouze pro dřez, pračka, lednička, mikrovlnka, prostorné vestavěné skříně v předsíni a v ložnici, jídelní stůl a židle, policový systém a pracovní stůl v obýváku, policový a závěsný systém v šatně. V bytě je dostatek úložného prostoru.

Celková rekonstrukce: velmi dobře izolované podlahy, nové omítky, dlažby a obklady, nový úsporný plynový kotel, nové rozvody vody/plynu/el., nová okna, kvalitní bezpečnostní dveře 3.bezpečnostní třídy s ocelovou zárubní.

Jedná se o klidnou a tichou rezidenční oblast s bezproblémovým parkováním přímo před domem a skvělou dostupností: pěšky 5 min vlakové nádraží Praha Strašnice (na Hlavním nádraží vlakem za 8 minut), 7 minut zastávka tram a bus (4 min metro Strašnická, 23 min Václavák), 2 min autem na Jižní spojku.

Místní vybavenost: Lidl (10 min), oblíbený dětský park Gutovka (15 min), NC Eden (20 min), plavecký stadion Slavia (10 min), Ovocný světozor (10 min), 3 školky (12 min)...

Byt je momentálně už přes 2 roky v podnájmu mladého spolehlivého páru. Na přání může být uvolněný do 3 měsíců.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514371
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.