Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 91 m² bez realitkyMoravská, Praha - Vinohrady

Moravská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby7 230 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Kompletně zrekonstruovaný a zařízený podkrovní mezonet se 2 koupelnami, situovaný ve 4. patře klasického činžovního domu s výtahem. Dům se nachází v klidné ulici na Vinohradech s rychlým dopravním spojením do centra, jednu zastávku tramvají či pár minut chůze ke stanici metra Náměstí Míru. V blízkosti Bezručových sadů, v rychlém dosahu plné občanské vybavenosti, kvalitních restaurací, klubů, kaváren a obchodů, v pěším dosahu Václavského náměstí.

Ve spodní části bytu se nachází obývací pokoj s jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, komora a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. V patře je situovaná 1 ložnice s výhledem do zeleně upraveného vnitrobloku, také s vestavěnými skříněmi a úložnými prostory, dále koupelna s vanou, toaleta, hala s úložnými prostory, komora s pračkou a sušičkou.

Vybavení: vestavěné úložné prostory, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, rozkládací pohovka, 4 TV, WiFi internet, satelitní příjem.

Poplatky za společné domovní služby, zálohy na spotřebu energií, satelit a internet 7.230 Kč/měs.

K NASTĚHOVÁNÍ IHNED.

V PŘÍPADĚ RYCHLÉHO JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA.

Completely renovated and furnished attic duplex with 2 bathrooms, located on the 4th floor of a classic building with an elevator. The house is located in a quiet street in Vinohrady with a quick transport connection to the center, one tram stop or a few minutes walk to Náměstí Míru metro station. Close to Bezručovy sady, within easy reach of full civic amenities, quality restaurants, clubs, cafes and shops, within walking distance of Wenceslas Square.

In the lower part of the apartment there is living room with dining area and fully equipped kitchen, bathroom with shower and toilet, closet and entrance hall with built-in wardrobes. On the first floor there is 1 bedroom with a view of the green interior courtyard, also with built-in wardrobes and storage areas, bathroom with bath, toilet, hall with storage, washing machine and tumble dryer.

Equipment: built-in storage, washing machine, dishwasher, microwave, sofa bed, 4 TV, WiFi internet, satellite reception.

Charges for common house services, deposits for energy consumption, satellite and internet 6700 CZK / month.

IN CASE OF QUICK DISCUSSION POSSIBLE DISCOUNT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514752
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.