Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 113 m² bez realitkyIvančická, Dolní Kounice - Dolní Kounice, Jihomoravský kraj

Ivančická, Dolní Kounice - Dolní Kounice, Jihomoravský krajVybaveno • Parkování
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím pronájem horního patra rodinného domu se samostatným vchodem o rozloze 113 m2 s dispozicí 4 + 1 (obývací pokoj, ložnice, ložnice/pokoj, jídelna, kuchyň). Bytový prostor se pronajímá plně vybaven (viz fotografie). Koupelna a WC po rekonstrukci. Před domem lze pohodlně zaparkovat. Dům se nachází v klidné lokalitě na ulici Ivančická v Dolních Kounicích. Nástup možný od 1.3.2021. Měsíční nájem 10 000 Kč + 3 600 Kč inkaso (počítáno pro 2 osoby, každá další osoba + 500 Kč). Kauce 10000 Kč. Lze užívat i zahradu náležející k domu a záhony pro pěstování zeleniny/ovoce.

V Dolních Kounicích je k dispozici základní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obecní úřad, restaurace, obchody, zdravotnické zařízení). Spojení s okolními obcemi a Brnem zajišťuje IDS. Historické a malebné město Dolní Kounice se rozkládá na řece Jihlavě, na okraji Bobravské vrchoviny, 20 km JZ od Brna. Jsou známé svými památkami (zámek a klášter) a pěstováním vína (Kounická frankovka) a ovocných plodů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517101
Dispozice4+1
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha113
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.