Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 170 m² bez realitkyBřezina - Březina u Křtin, Jihomoravský kraj

Březina - Březina u Křtin, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 990 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Nabízím do pronájmu na dobu určitou (1 – 2 roky) náš krásný dům o velikosti 170 m 2 a rozložením 5+kk s vlastní zahradou a garáží. Dům se nachází v překrásné a populární lokalitě za Ochozem u Brna směrem do Moravského krasu, v obci Březina u Křtin (12 minut autem od Líšně, Klajdovka). Dům byl postaven v roce 2013, doposud obýván prvními a jedněmi majiteli.

Dům je umístěn uprostřed pozemku, s východo-zapadní orientací, okolí domu je obklopeno založenou okrasnou zahradou. Dům je součástí nové výstavby řadových domů (stáří 5 let) hned na okraji obce při vjezdu směrem od Ochozu u Brna. Obec má veškerou občanskou obslužnost (škola – 500m, školka – 500m, obchod – 1km, Sokolovna – 1,1 km, kostel – 1km), šikovné vedení a komunitu s velkým podílem mladých lidí s malými dětmi, kteří jsou skvělými sousedy. V obci je čistička odpadních vod, obecní hřiště, Lesní mateřská školka a od roku 2017 nová obecní komunikace. Obec je dostupná IDS JMK (Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje) linkou 201 ze Staré osady, cesta trvá 27 min a autobus jezdí ve špičce každých 15minut a jinak co půl nebo každou hodinu (víkend). Dostupnost autem na D1 přes Starou Líšeň a Slatinu je 22min. Obec se svou velkou částí nachází přímo v Chráněné krajinné oblasti Moravského krasu a jeho okolí tvoří famózní příroda plná turistických tras, krásných lesů, jeskyní a zvěře. Oblast nabízí přirozené prostředí k odpočinku a relaxaci a výchově malých dětí.

Dům má celkem 2 nadzemní podlaží (NP). V prvním podlaží se nachází prostorné zádveří (7m2) s vestavěnou skříní a dlažbou pro lepší údržbu v době nepříznivého počasí. Ze zádveří je vstup do WC (1,50 m2), garáže (26 m2) a spojeným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou (45m2 „obyvák-kuchyně“). Přes garáž a technickou místnost (5,6 m2 ) - v technické místnosti jsou vestavěné skříně, v garáži policový systém - je vstup do zahrady.

Kuchyně je uspořádaná ve tvaru písmene „G“, vybavená lednici, troubou, varnou sklokeramickou deskou a myčkou nádobí, vše značky Electrolux. Obrovskými prosklenými dveřmi se prochází na verandu a zahradu. V obyváku-kuchyni je krb, kterým se celý dům může vytápět v přechodových (jaro/podzim) měsících pomocí průduchů do obou pokojů v 2. NP. Pod schody do 2. NP je prostorná, dveřmi zavřená spižírna/skládek.

Dřevěné schody vedou do 2. NP, kde je velmi prostorná chodba (15,3 m2), vhodná jako pracovna nebo druhá hostovská místnost, má velké světlíky s výhledem na les a louku. Z chodby se vchází do ložnice (25m2), druhého WC (2,00m2), koupelny (10m2) a dvou pokojů (11,6m2 a 12m2). Všude jsou plovoucí podlahy, v koupelně a WC dlažba. Koupelna má sprchový kout i rohovou vanu. Všechny tři místnosti mají mansardové okna, která zvětšují vnitřní kubaturu obytného prostoru.

Topení je centrální, plynové prostřednictvím radiátorů. Dům má vlastní změkčovač vody. Datové a TV rozvody ve všech místnostech. Vjezd ke garáží je zhotoven ze zámkové dlažby, okrasná zahrada se osázena pro větší soukromí konifery podél plotu.

Dům je nabízen jako polo-zařízený – foto stran vybavení ilustrační po předchozích obyvatelích.

Dům je k dispozici od 1. 9. 2019. K nastěhování věcí i dříve.

Požaduji kauci ve výši dvou nájmů předem.

Beautiful, semi-furnished house 5 + kk (3 bedroom, 2 bathrooms) with total living space of 170 m2, with its own garden and garage for rent for a limited period (1 - 2 years). The house is located in a beautiful and popular location of the Moravian Karst, in the village Březina u Křtin (12 minutes by car from Líšně, Klajdovka). The house was built in 2013, until recently inhabited by the first and only owners.

The house is situated in the middle of the plot, with east-west orientation, the house is surrounded by an ornamental garden. The house is part of new construction of terraced houses (age 5 years) right on the outskirts of the village at the entrance from Ochoz u Brna. The village has all civic amenities (school - 500m, kindergarten - 500m, shop - 1km, Sokolovna - 1,1km, church - 1km), skillful management and a community with a large share of young people with small children who are great neighbors. The village has a sewage treatment plant, a municipal playground, a kindergarten and since 2017 a new municipal communication. The village is accesible by public transport via the 201 line from the Stará Osada (Židenice, Brno), the journey takes 27 min and the bus runs at peak every 15 minutes and otherwise half or every hour (weekend). Accessibility by car to D1 via Stará Líšeň and Slatina is 22min. The village is by a huge part located in the Natural Park Area of the Moravian Karst. It is surrounded by beautiful nature, deep forests, caves and wildlife. The area offers a natural setting for rest and relaxation and the upbringing of small children.

The house has a total of 2 aboveground floors. On the first floor there is a spacious vestibule (7m2) with built-in wardrobe and tiles on the floor for better maintenance in bad weather. From the entrance there is an entrance to a smaller toilet (1.50 m2), the garage (26 m2) and a connected living room with a kitchen and a dining room (45m2 "living-kitchen"). Through the garage and technical room (5.6 m2) is the entrance to the garden. In the technical room there are built-in wardrobes, in the garage a shelving system for storage.

The kitchen is arranged in the shape of a letter "G", equipped with a refrigerator, oven, ceramic hob and dishwasher, all of Electrolux. The huge glazed door passes through the veranda and the garden. In the living-kitchen there is a fireplace by which the entire house can be heated in the transition (spring / autumn) months by means of vents to both rooms in the 2nd floor. Beneath the stairs to the 2nd floor there is a spacious, door-closed pantry / deck.

The wooden stairs lead to the 2nd floor where there is a very spacious corridor (15.3 m2), suitable as a study or the second guest room, fitted with large skylights overlooking a forest and a meadow in the background. From the corridor you enter the bedroom (25m2), the second WC (2.00m2), the bathroom (10m2) and the two rooms (11.6m2 and 12m2). Everywhere there are woodchip (floating) floors, in the bathroom and toilet there are tiles. The bathroom has a shower and a corner bath. All three rooms have mansard windows that enlarge the size of interior living space.

Heating is central gas through radiators. The house has its own water softener. Data and TV distribution in all rooms. The entrance to the garage is made of interlocking paving, the ornamental garden is planted with conifers along the fence for better privacy.

The house is offered as a semi-furnished - photo of the equipment only illustrational as by the previous inhabitants.

The house is available from September 1st, 2019. Moving of things is possible earlier.

I require a deposit of two rents in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517282
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha170
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.