Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyPacovská, Praha - Krč

Rezervováno
Pacovská, Praha - KrčMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 715 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt 3+1 o výměře 76 m2 v prvním patře zatepleného cihlového domu v ulici Pacovská, Praha 4.

Byt je vybaven bezpečnostními vchodovými dveřmi, plastovými okny se žaluziemi a parketovými podlahami. Byt je vytápěn z domovní plynové kotelny.

Kuchyň je menší s oknem, ale je u ní větratelná samostatná spíž/komora oddělená dveřmi. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, myčkou a samostatně stojící lednicí. Na chodbě ve tvaru písmene L se nachází dvě vestavěné skříně.

Koupelna je vybavena umyvadlem a vanou. Samostatné WC je vybaveno pračkou s vrchním plněním.

Obývací pokoj o výměře cca 20 m2 je průchozí, vybavený sedací soupravou, jídelním stolem s židlemi, počítačovým stolem, konferenčním stolkem, knihovnou a skříní pod televizi.

V bytě se nachází neprůchozí ložnice a pokoj, oba o ploše 16 m2. Ložnice i pokoj jsou vybaveny vestavěnou skříní, ložnice je navíc vybavena manželskou postelí se dvěma nočními stolky a samostatným vestavěným stolem.

Byt se vyznačuje vynikající dopravní dostupností (stanice trasy metra C Budějovická 50m od domu) a kompletní nabídkou služeb v bezprostřední blízkosti (nákupní centrum DBK 200m od bytu, za domem park a v bezprostřední blízkosti bytu dětské hřiště).

K bytu je k dispozici sklepní kóje o ploše cca. 5 m2.

V poplatcích jsou obsaženy zálohy na elektřinu a plyn, ústřední topení, vodné a stočné, odpad a poplatky související se správou domu a poplatek za kabelovou televizi a internet. Udaná výše poplatků platí při obsazení bytu jednou osobou a při obsazení jiným počtem osob se může lišit.

We offer the sublease of a bright, 76 m2 apartment which is situated in the first floor of the brick-built house in Pacovská street, Prague 4. The apartment has 3 rooms plus kitchen and accessories. The apartment is equipped with a secured main door, double-glass windows with plastic frames and wooden floors. There is a central heating in the apartment provided from the in-house, gas-fired boiler room. There is a local gas-fired water heater located in the apartment as well.

There is a small kitchen in the apartment with a separate food cellar. The kitchen is fully furnished with the gas stove, dishwasher and a fridge.

In the L-shaped corridor there are two built-in wardrobes with plenty of storage room.

The bathroom is equipped with a sink and a bath, there is also a gas-fired water boiler located in the bathroom. The separate toilette is equipped with a washing machine.

There is a 20 m2 living room located in the apartment equipped with two sofas, the dining table with chairs, the computer table, the conference table and the bookcase.

There are a 16 m2 bedroom and a 16 m2 room located in the apartment as well. There is a built-in wardrobe located in both of those. In the bedroom there are a double-bed with bedside tables and a built-in table as well.

There is an excellent access to the public transport (subway station C Budejovicka within 50m from the house) as well as the full access to shopping facilities (shopping centre within 200m from the house) and recreational facilities (park and playground for children).

There is a small storage room with the surface area 5 m2 available with the apartment. The storage room is located in the basement.

There are electricity and gas, central heating, water, waste, cable TV and internet and house-related payments included in the monthly fees. The actual monthly fees may differ with respect to the number of tennants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518868
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2021
VlastnictvíDružstevní
VytápěníÚstřední
Plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBudějovická
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 42
🚶 573 m (7 min)
ObchodPekárna Kabát, s.r.o.
🚶 90 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 105 m (1 min)
RestauraceKolkovna Budějovická
🚶 135 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 56 m (1 min)
ŠkolaZŠ Poláčkova
🚶 315 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Fillova
🚶 441 m (5 min)
SportovištěBalance Club Brumlovka
🚶 734 m (9 min)
Hřiště
🚶 160 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.