Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, prostorný a moderně zrekonstruovaný byt o výměře necelých 40m2. Nachází se na ulici Cejl, ale je orientovaný do vnitrobloku, takže je úplně klidný. Byt se nachází ve 4. patře zrekonstruovaného pavlačového domu s výtahem.

V bytě je nábytek na míru - kuchyňská linka včetně spotřebičů, úložné prostory v obývací části i na chodbě, postel (s šuflíky), jídelní stůl a 2 židle, gauč a menší stoleček s židlí. V nové koupelně je sprchový kout a závěsné WC.

Byt je k pronájmu ihned, pro 1-2 osoby, nekuřáky (kouřit lze případně na pavlači), bez zvířat. Pro jednoho je cena 10 500, pro dvě osoby 12 000 (mění se poplatky dle počtu osob). Ideálně na dlouhodobý pronájem. Byt bude volný od 1. 10. 2019.

Bright, spacious reccently renovated flat to rent, size about 40 m2. It is situated on the street Cejl, orientation to the inner courtyard thus it offers very calm space. The flat is on the 4th floor of a renovated house with balconies.

There is a made-to-measure furniture - kitchen unit including fridge and stove, storage space in the living area and the entrance hall, bed (with drawers), dining table with 2 chairs, sofa, smaller table with a chair. In new bathroom you find shower and a toilet.

The flat is to rent for 1-2 persons, non smokers (it ispossible to smoke on a balcony, not inside), no animals. The price is 10 500 for 1 person, 12 000 for 2 persons. The flat is available form 1st October 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521308
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.