Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyKonšelská, Praha - Libeň

Konšelská, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem slunného bytu o dispozici 3+kk (pokoje nejsou průchozí) s výměrou 62,8 m2 v klidné čtvrti Prahy 8 – Libeň, ulice Konšelská.

Byt ve čtvrtém patře (ze čtyř) činžovního domu s výtahem. Byt po kompletní rekonstrukci (změna dispozice, rozvody vody a elektřiny, podlahy, vestavěné úložné prostory, okna) a je připraven k nastěhování od 1.3.2020!!!

V bytě je plně funkční kuchyňská linka včetně spotřebičů (plynový sporák, elektrická horkovzdušná trouba, myčka digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba) a koupelna s vanou a koupelnovým nábytkem. WC samostatné.

V bytě je centrální vytápění (výměník je přímo v domě). Je zavedena přípojka na internet – Poda. Přípojky jiných poskytovatelů také do domu zavedeny. Byt má 1 okno orientované do jednosměrné ulice a 3 okna směrem do klidného dvora s dětským pískovištěm a možností venkovního posezení.

V domě je nový výtah, kompletně vyměněny rozvody elektřiny, zateplená střecha, nově vymalován interiér. Ve fondu oprav jsou připraveny prostředky s plánem zateplení domu. K bytu náleží sklep o velikosti 2 m2 a je k dispozici balkón v mezipatře (sdílený s dalším jedním bytem). V domě je sušárna a místnost na skladování kol a kočárků.

Zastávka tramvaje (Vosmíkových nebo U kříže) je cca 2 minuty chůze s výbornou dostupností do centra (Florenc 12 min). Metro Palmovka je 3 zastávky tramvají (cca 6 minut). Parkování je možné přímo před domem v jednosměrné ulici – v této části Prahy ještě nejsou zavedeny parkovací zóny. Hned naproti domu je obchod s potravinami a za rohem restaurace u Jarolímků se zahrádkou.

Na konci ulice je park Košinka s novým dětským hřištěm. Thomayerovy sady a Vltava v je dochozí vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, nemocnice Bulovka) je též v docházkové vzdálenosti do 10 minut.

Poplatky jsou cca 3000 Kč/měsíc (fond oprav, pojištění, úklid). Dle spotřeby poplatky za vytápění a vodu (cca 2000 Kč/měsíc). Elektřina a plyn bude přepsána na nájemce a hrazena tak dle skutečné spotřeby (cca 550 Kč/měsíc). Uvedená přibližná spotřeba vody, tepla, elektřiny a plynu je za dva dospělé a jedno dítě.

Výpočet měsíční nákladů: Cena Nájemné 17 500 Kč/měsíc + Poplatky 5000 Kč/měsíc + Energie (cca 550Kč/měsíc) = kompletní celkové náklady cca 23 050 tis.

Požadujeme platbu 1,5 měsíčních nájmů předem, které budou sloužit jako kauce pro kompenzaci případných škod způsobených nájemcem.

K nastěhování od 1.3.2020. PROHLÍDKA MOŽNÁ OKAMŽITĚ. Preferujeme pronájem na 1 rok s možností prodloužení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522818
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Plocha63
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 212 m (3 min)
PoštaPraha 85
🚘 1 802 m (4 min)
Obchod
🚶 141 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 525 m (4 min)
RestauraceXin Fu
🚶 183 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 580 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Na Korábě
🚶 439 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 153 m (5 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 657 m (8 min)
Hřiště
🚶 170 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.