Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Smíchov

Plzeňská, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabízíme k pronájmu plně vybavený slunný byt, tři stanice metro B - Anděl. Byt je orientovaný na J, S. Byt je zrekonstruovaný (dřevěné podlahy, podlahové vytápění v koupelně, vestavné spotřebiče, sklopné dvojlůžko v obývacím pokoji, k bytu náleží garáž přímo v budově. Veškeré vybavení, spotřebiče v bytě zůstávají. Jedná se o první patro, ze strany do ulice se byt nachází nad vjezdem do garáží, z druhé strany je dvůr, který je možné využívat (věšení prádla, pěstování květin/zeleniny). V domě je výtah, a k dispozici prádelna s funkčním mandlem. Přímo před domem je zastávka tramvaje - Klamovka a asi 100m zastávka autobusu směr letiště Václava Havla, Dejvice, Nové Butovice. Park Klamovka přímo sousedí s domem, v parku se nachází školka a cca 400 m škola.

Představovali bychom si 2-3 člennou rodinu, maximálně však 4 osoby. Byt nechceme pronajímat jako studentské bydlení. Menší zvířata nám nevadí. Byt je nekuřácký a rádi aby to tak zůstalo. Vzhledem k vybavení bytu požadujeme 2 - 3 nájmy jako vratnou kauci.

Byt je k dispozici dle dohody od červen/červenec 2019

We offer for rent a fully equipped sunny apartment, three stations from metro B - Anděl. The apartment is oriented to S, N. Apartment is renovated (hardwood floors, underfloor heating in the bathroom, built-in appliances, folding bed in the living room). The apartment has its own garage in the building. All equipment, appliances remain in the apartment. It is the first floor from street, the apartment is located above the entrance to the garage, on the other side is back court, which can be used (clothesline, planting flowers / vegetables). There is an elevator and a laundry room with functional mangle. Its located directly in front of a tram station - Klamovka and about 100m bus station to the airport Vaclav Havel, Dejvice, Butovice. Park Klamovka directly adjacent to the house, in the park is a kindergarten and school.

We imagined a 2-3 member family, however a maximum of 4 persons. We wont rent apartment as student accomodation. Smaller animals does not bother us. The apartment is non-smoking and we keep it that way. Because of the furnishings we require 2-3 rent as a deposit.

The apartment is available by arrangement from June/July 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526320
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.