Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyKrymská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Krymská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 140 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný prosluněný byt v 5.podlaží činžovního domu v Krymské ulici v pražských Vršovicích. Dispozice bytu je 3+kk, má pokoj s velkou kuchyní ve tvaru U a se spíží, obývací pokoj s balkonem a ložnici. V obytných místnostech jsou nové nebo nově renovované dřevěné podlahy. Poplatky činí měsíční zálohy 3140,- pro dvě osoby. V poplatcích není zahrnut internet a odběr elektřiny, ten se řeší přepisem na nového nájemce. V blízkosti domu se nachází tramvajová zastávka Krymská, která je dvě zastávky od stanice metra A - Náměstí Míru. Dům je z roku 1911 ve stylu secese, v domě není výtah. Nájemci mají možnost užívat zahradu domu ve vnitrobloku. Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je k dispozici k nastěhování od 1.6.2022. Preferujeme zájemce bez domácích mazlíčků, kteří by mohli poničit renovované dřevěné podlahy.

Beautiful sunny and completely renovated apartment to rent in Prague-Vršovice. Tram stop Krymská located nearby, close to metro station Náměstí Míru (line A). There are two bedrooms (one of them with balcony) and living room with the kitchen and pantry. Wooden floor in bedrooms and living room. The apartment is on the 5th floor and there is no elevator in the house.

Lease amount 24.000,- CZK per month. For flat heating and water heating, cold water, garbage collection and house maintenance there is a charge aprox. 3140,- per 2 people per month, charge for electricity and internet not included.

Refundable deposit = 1 month rent. The apartment is available from 1.6.2022. We prefer tenants without pets that could scratch the wooden floor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527854
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDRuská
🚶 192 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 729 m (9 min)
Obchod
🚶 198 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 304 m (4 min)
RestauracePlevel
🚶 139 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 563 m (7 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 246 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 531 m (6 min)
Sportoviště
🚶 248 m (3 min)
Hřiště
🚶 369 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.