Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Evropská, Praha - DejviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Prostorný byt 3+kk vzdálený 200 m od stanice metra Dejvická. Byt má obývací pokoj s vestavěnou kuchyní a 2 samostatné ložnice. Obývací pokoj s kuchyní a jedna ložnice jsou situované do ulice Evropská, druhá ložnice do klidné zahrady. Byt má velkou šatnu, komoru (prádelnu), koupelnu a oddělené WC. V bytě je mnoho úložných prostor - vestavěná skříň v ložnici a šatně. Byt je čerstvě vymalovaný a nabízí se částečně zařízený - sedačka, pračka, skříně, manželská postel, stůl. K dispozici prostorný , dobře zabezpečený sklep v suterénu domu. V domě jsou nová okna a osobní výtah. Velkou výhodou je velká uzavřená zahrada se vzrostlými stromy, která je k dispozici nájemníkům. Zahrada je nepřístupná z ulice, vstup je ze zadního vchodu domu.

Nájemné 20 000 Kč měsíčně + 1500 Kč voda a služby + poplatky za energie (plyn a elektřina) budou převedeny na nájemníka. Smlouva na dobu určitou s možností prodloužení vždy po 1 roce.

Spacy apartment (3 + kk) for rent directly from the owner. The apartment is located 200 m from metro/tram station Dejvická. There is a living room with kitchen and 2 bedrooms - one bedroom and livingroom are situated on Evropská side, second bedroom is located on the garden side and has a huge bulit-in wardrobe. The apartment has a spacy clock room with built-in warde robes, cold storage room that can be used as a laundry room (water and waste waste water tap), bathroom, WC and a spacy cellar in the basement. The apartment is offered partly furnished - there are warde robes, double bed, washing machine, sofa, table, chairs, small tables. It is possible to add another bed. There are new windows and an elevator in the house and apartment has been just painted. There is a big garden accessible from the backdoor of the house - suitable for the families with the kids. Rental price: 20 000 Kč per month + 1500 Kč water and services + Energy fees (gas, electricity, internet) would be paid directly by the tenant. We offer 1 year contract with possibility of extension every year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528527
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 1. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 22 m (0 min)
PoštaPraha 6
🚶 596 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 99 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 156 m (2 min)
RestauraceÂu Cơ Restaurant
🚶 97 m (1 min)
LékárnaBENU
🚶 530 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Bílá
🚶 698 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 298 m (4 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 603 m (7 min)
Hřiště
🚶 163 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.