Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 116 m² bez realitkyDukelská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Dukelská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zrekonstruovaný byt v horním patře historického secesního domu na Masarykově třídě v Olomouci.

Dispozičně se byt skládá ze 3 pokojů (obývací pokoj, 2 ložnice), kuchyně, vstupní chodby a technické místnosti s celkovou velikostí 116 m2 + 10 m2 sklepní pokóje.

K bytu dále náleží 50 m2 velký půdní prostor, který lze použít pro výstavbu dalších 2 pokojů. Majitel má již k dispozici stavební povolení společně s vizualizací budoucí realizace.

Rekonstrukce bytu byla provedena v roce 2002. Jsou zde nové rozvody vytápění i vody, plastová okna, plovoucí podlahy a vestavěné skříně na míru.

V roce 2005 byla na celém domě udělána nová fasáda, dále v roce 2009 došlo ke kompletní revitalizace střechy, zadny fasada a komínů.

V současné době v domě probíhají rekonstrukce sklepních prostoru, v příštím roce doje k opravě vnitřních částí domu.

Byt se nachází v blízkosti tramvajové zástavky, hlavního vlakového nádraží a pedagogické fakulty Univerzity Palackého. V blízkosti je také veškerý občanská vybavenost.

I offer for sale renovated apartment on the top floor of an historic Art Nouveau building on Masarykovo třída in Olomouc.

The layout consists of 3 rooms (living room, 2 bedrooms), kitchen, entrance hall and utility room with a total size of 116 m2 + 10 m2 cellar.

The apartment also has a 50 m2 large attic space, which can be used for the construction of another 2 rooms. The owner already has a building permit together with a visualization of the future realization.

Reconstruction of the apartment was made in 2002. There are new heating and water distribution, plastic windows, floating floors and built-in wardrobes.

In 2005, a new facade was made throughout the house, and in 2009 a complete roof revitalization, rear facade and chimneys were completed.

At present, the house is undergoing reconstruction of the cellar space, next year it will repair the interior parts of the house and build a lift.

The apartment is located near the tram stop, the main train station and the Faculty of Education of Palacký University. There is also all civic amenities nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529814
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha116
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.