Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný a plně zařízený byt 3+kk s balkonem (výled na park Vítkov) s klimatizací a garážovým stáním (2000,-Kč/měsíc), se dvěmi ložnicemi (každá ložnice má svou koupelnu), se dvěmi koupelnami, toaletou navíc (toaleta 3x) a obývací částí s jídelnou a kuchyní. Byt je nádherný, byl rekonstruován a zařizován s láskou a s přáním toho, aby se v něm skvěle bydlelo. Fotky ukazují reálný stav. Výhled do zeleně na park Vítkov. Za domem vede cyklostezka pod Vítkovem.

Byt je zařízen v klasickém a komfortním stylu. Kuchyně je plně zařízená a připravená pro vášnivého i nevášnivého kuchaře (el. trouba, el. varná deska, myčka, mikrovlna, kávovar, toustovač, veškeré nádobí, pračka skrytá ve skříni vyrobené na míru. Vytápění vlastním elektrokotlem a ohřev vody bojlerem. Ještě zde zbyly úložné prostory na žehličku a vysavač, které jsou také součástí vybavení. V obývacím pokoji, kromě standardního vybavení, je pohodlná proutěná lenoška.TV je od O2, stejně tak jako vysokorychlostní, neomezený internet. Telka je také součástí, takže si milovníci filmů přijdou na své.

V částce za poplatky je uveden internet, TV. Elektřina se převádí na nájemce.

tel 775052545

RK nevolat!

We offer for long-term lease newly renovated and fully furnished apartment with balcony (facing to Vitkov hill) air conditioning and garage parking (2200,-Kč/month), with two bedrooms (every bedroom has its own bathroom), with two bathrooms and a living room with dining room and kitchen and 3rd toilet. The apartment is beautiful, it was reconstructed and furnished with love and with the desire to live well in it. Photos show real status.

The apartment is furnished in a classic and comfortable style. The kitchen is fully furnished and ready for a passionate and passionate chef (electric oven, electric hob, dishwasher, microwave, coffee maker, toaster, all utensils, a dishwasher hidden in a custom made cabinet, where there is also an electric boiler which provides heating hot water and heating.It is left here storage space on the iron and vacuum cleaner, which are also part of the equipment.The TV is from O2, as well as high-speed, unlimited internet.TV is also part , so movie lovers will come to theirs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530997
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDČernínova
🚶 83 m (1 min)
PoštaPraha 32
🚶 385 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 223 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 367 m (4 min)
RestauraceAlabama
🚶 70 m (1 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 308 m (4 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 441 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 620 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 296 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 444 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.