Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 120 m² bez realitky00410, Svojšice - Svojšice, Středočeský kraj

00410, Svojšice - Svojšice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Pronajmu statek ve Svojšicích v okrese Příbram (Příbram 17 km, Praha 70 km, Písek 40 km, Orlík nad Vltavou 14 km, necelé 3 km na silnici S4 na Prahu, která u Příbrami přechází v dálnici D4). ZŠ a SŠ ve 3 km vzdálených Chrašticích.

Statek má zrekonstruovanou obytnou část zařizovanou původně pro vlastní bydlení (dřevěná eurookna a vchodové dveře). Obytná plocha 120 m2, 4 větší místnosti (kuchyně s jídelnou, kuchyňská linka s dvířky z masivního dubu, obývací pokoj, velký dětský pokoj či pracovna, ložnice) + velká chodba s novými vestavěnými skříněmi na míru, koupelna s vanou s plochým dnem a zástěnou – vhodné také pro sprchování) a samostatné WC. Součástí obývacího pokoje jsou litinová krbová kamna ve velmi pěkném designu.

Rozvody elektřiny v mědi, nové rozvody vody (vlastní studna) a odpadů (plast). Ústřední topení (moderní ploché radiátory + koupelna žebřík, rozvody topení měď. Topení kotlem na kusové dřevo v kombinaci s akumulační nádrží 1.5 m3 pro dodávku tepla mimo provoz kotle - akumulační nádrž odebírá přebytky z topení a ty jsou automaticky použity následně (efektivní řízení pokojovým termostatem). Část domu lze rovněž vytápět krbovými kamny. Lze domluvit výhodnou dodávku dřeva z lesa pronajímatele, náklady na topení jsou pak ve srovnání s jinými zdroji nízké. Možnost vytápět rovněž elektřinou přes topné patrony v akumulační nádrži. Součástí statku jsou další budovy – 2 velké stodoly, dále bývalé chlévy upravené nyní spíše na skladovací prostory a velká zděná kolna se dvěma parkovacími stáními, ve všech budovách zavedená elektřina příp. přístupná na budově vč. elektrických zásuvek až 32A. Vhodné také pro chov koní.

Statek disponuje velkým obestavěným dvorem, který zajišťuje maximální soukromí, součástí statku je také velká zahrada s ovocnými stromy. Cena nájmu bez souvisejích služeb jako elektřina apod. 14.800 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531049
Dispozice4+kk
Dostupné od5. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.