Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyPočernická, Praha - Strašnice

Počernická, Praha - StrašniceVybaveno
Cena10 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně zrenovovaný byt 3+kk, 90m2, osobní vlastnictví, s terasou. Nově zařízeno, kuchyňská linka se spotřebiči, vstupní hala s vestavnými skříněmi, s trezorem, pračkou a sušičkou. Vitrážové dveře. Prostorný obývací pokoj s klimatizací. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Ložnice s vybavenou šatnou, plynovým krbem, podlahovým topením a klimatizací, se vstupem na terasu s markýzou, grilem a automatickým zavlažovacím systémem pro balkonové rostliny. Byt je vybavený vlastním datovým uložištěm, bezpečnostními žaluziemi, poplašným zařízením, požárním hlásičem, vchodovými kamerami a krásným nástěnným korálovým akváriem NatureWall. V domě je zavedeno UPC, internet i kabelová TV. Součástí ceny je zařízený sklep, jedno vnitřní kryté garážové stání + jedno venkovní nekryté parkovací stání. Velice atraktivní lokalita, Vinohradský palouk, v pěším dosahu metro A Strašnická i Želivského, tramvaj, bus. Volné ihned. Doporučujeme a hypotéku vám v případě zájmu pomůžeme vyřídit do 100% výše ceny nabízené nemovitosti. Prodej bytu 3+kk Praha 10 na hranici Vinohrad a Strašnic je možné pořídit i bez obou garážových stání a sklepa za cenu 9.500.000,00Kč.

Completely refurbished and fully furnished 7th floor apartment for sale in an apartment building dating from the 2001 with a lift. The apartment is approached through decorative glass doors through to a small entrance hall. A solid looking security door then opens into the apartment´s connecting hallway revealing a guest bedroom /study with a bamboo flooring on the left side. The entrance corridor has a large array of built-in wardrobes that apart from the storage, safe and shelving also incorporate a washing machine and separate dryer. We continue in to the main living area, on the left hand side we have a fully fitted smart kitchen and bathroom, on the right hand side a spacious living room. The apartment is fully furnished and the furnishings are part of the sale, the apartment is also very „smart“. A central server connects each room, their appliances, the air conditioning and even the kitchen, the oven even has a display panel where you can surf for suitable recipes and the appliances are all top of the range Gorenje. The bathroom has a WC, basin and a very large walk-in shower all with state of the art fixtures and fittings. Adjacent to the living room is the master bedroom, again with air conditioning, but also with a walk in closet and a terrace with a gas barbecue and automatic watering system for the balcony plants, the detail of the bedroom also include a gas fired fireplace. In addition to the above the apartment is fitted with security blinds, a smart alarm for movement and smoke or fire, entrance cameras and a lovely wall mounted coral aquarium. Part of the price is a furnished cellar, one indoor covered garage + one outdoor uncovered parking space. We can help you with a bank financing up to 100% of the property value if needed. Sale of the apartment 3 + kk Prague 10 on the border of Vinohrady and Strašnice can be purchased without both garage spaces and cellar for the price of 9.500.000,00CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533393
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.