Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 315 m² bez realitkyPetrovice - Petrovice u Chabařovic, Ústecký kraj

Rezervováno
Petrovice - Petrovice u Chabařovic, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi prostorný rodinný dům s rozlehlou zahradou, který poskytuje klidné bydlení v těsné blizkosti lesa. Atmosféru dokresluje potok protékající podél domu. Dům je po celkové rekonstrukci včetně zateplení. Skládá se ze dvou podlaží a obytného podkroví, součástí je také garáž pro dvě auta. V přízemí se nachází samostatný apartmán, díky čemu lze dům využít i pro vícegenerační bydlení, příp. pronájem. Dále je zde společenská místnost s krbem a barem, koupelna a sauna. V patře se nachází kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, koupelna s vanou a velký pokoj, aktuálně využívaný jako ložnice. Z kuchyně je přímý vstup na terasu a do zahrady. V obytném podkroví se nachází prostorný dětský pokoj s lezeckou stěnou, pracovna s knihovnou a ložnice s vestavěnou šatní skříní. Charakter celého prostoru dotváří masivní kamenné zdi, přiznané trámy a niky. Vytápění domu je zabezpečeno novým automatickým kotlem na pelety, případně plynovým kotlem (samostatný zásobník plynu na pozemku). Rozlehlá zahrada nabízí spoustu možností k odpočinku, zahradničení i k zabavení dětí (velké pískoviště, houpačky, ohniště).

Obec Petrovice leží nedaleko hranic se SRN, nabízí nadstandardní občanskou vybavenost (škola, školka, pošta, czech-point, lékař, zubař, lékárna, několik restaurací, kadernictví atd.), autobusové spojení do Ústí nad Labem, Děčína a také perfektní spojení do Drážďan nebo Prahy po dálnici D8 - nájezd asi 5min autem. Okolí obce je ideální pro pěší i cykloturistiku, skalní lezení, v zimě možnost běžkování po síti udržovaných tras nebo lyžování v blízké Telnici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533692
Dispozice6+1
Plocha pozemku3 098
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha315
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.