Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyVestavěná, Praha - Záběhlice

Vestavěná, Praha - Záběhlice
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Praha 4 - Spořilov, ul. Vestavěná (rodinné domy). Pronajmu pěkný byt 3+kk o velikosti 60m2. Byt je v rodinném domě se 2 bytovými jednotkami. Do bytu je vchod přes samostatné centrální schodiště. Orientace bytu je na jih. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou vč. el. sporáku, myčky a lednice. Dva pokoje jsou neprůchozí. V každém pokoji je připojení na TV a internet O2. WC s umyvadlem je samostatně. Byt se vytápí centrálním plynovým kotlem pro celý dům. K dispozici je komora na uskladnění kočárku nebo lyží. Zdarma wifi a základní TV programy. Bez zvířat. Bezproblémové parkování okolo domu. Veškerá občanská vybavenost, MHD, metro Roztyly a les je do 10min. chůze. Měsíční záloha 2600,- zahrnuje fixní 100,- za odpad, fixní 1300,- za vytápění a 1200,- za vodu a elektřinu, která jsou měřitelná. Cena nájmu 16000 Kč/měs. Kauce 16000,-Kč. Byt je nabízen nezařízený a nově vymalován bílou barvou. RK NEVOLAT

Praha 4 – Spořilov, Vestavena street, among family houses. The apartment is located close to subway station. Rent a nice apartment with three rooms plus kitchen corner, total 60m2. The apartment is in a residential building with 2 residential units. Entrance to the apartment is via a central staircase. Orientation apartment is south. The apartment has laminate flooring and tiles. Kitchen is equipped with kitchen cabinets incl. el. stove, dishwasher and refrigerator. Living room has a wood stove. All rooms have separate entrance. Each room is connected to the TV and internet O2. The restroom is separated from bathroom. There is a central gas boiler for the whole house. There is a storage for storing the stroller or ski. Public transport, subway station Roztyly and the forest is within 10 min. walk. The rent includes internet for home use, basic TV programme, waste and free parking at the house. No pets. Monthly deposit 2600,- includes 100,- trash, 1300,- heating and 1200,- for water and electricity that is measurable. Rental price 16000 CZK / month. Deposit 16000,-CZK. The flat will be empty and painted. (white)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534344
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.