Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Musílkova, Praha - KošířeMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 12 m²
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce43 000 Kč


Hezký den,

Nabízíme k pronájmu nadstandardně veliké 2+kk s podlahovou plochou 80m2, jenž se nachází v Praze – Košířích, ulice Musílkova. Fotografie viz galerie (jsou zde fotky prázdného a pro ilustraci i zabydleného bytu).

Jedná se o budovu s původní historickou fasádou, s okny do klidné ulice s minimální dopravou. Mimo plochy bytu je hlavní devizou skvělé dopravní spojení MHD na Anděl (ca 10 min), kontakt se zelení (parky Cibulka, Klamovka, Ladronka do 10 minut od bytu) a perfektní občanská vybavenost (obchody, restaurace, sport).

Byt se skládá ze dvou samostatných velkých pokojů - jeden je spojen s kuchyňským koutem a druhý s koupelnou (s vanou a bidetem), dále je zde samostatné WC a chodba. K bytu je též k dispozici velký a řádně zabezpečený sklep (12m2), vstup do budovy je na čip a byt samotný má bezpečností dveře se závorami.

Byt se pronajímá nevybavený, vyjma kuchyňské linky s novou lednicí a sporákem. Vybavení dalšími spotřebiči (pračka) lze dohodnout, případně lze zakoupit skříně v ložnici na fotografiích. Parkování je možné na ulici anebo lze poptat parking v bytovém domě. Byt se pronajímá jako nekuřácký a bez domácích mazlíčků. Nájemce si na sebe přepisuje jen elektřinu, zbytek je formou open book přeúčtováno majitelem. Za zmínku stojí dobrá poloha bytu v rámci budovy, které zajištuje velmi nízké náklady na topení.

K dispozici od 1.9.2023. RK PROSIM NE!

Hello,

We are offering a spacious apartment (80 sqm) for a long-term lease in Prague - Košíře, on Musílkova Street.

The apartment is situated within a property featuring a historic facade and its windows facing a tranquil street. One of the main advantages, in addition to the size of the apartment, is its excellent connectivity to Andel via public transport (approximately 10 minutes). It is also conveniently close to parks such as Cibulka, Klamovka, and Ladronka, all within a 10-minute radius from the flat. The area boasts a range of amenities including grocery shops, restaurants, and sports facilities.

The flat consists of two rooms, one of which is connected to a kitchen corner, while the other is linked to a spacious bathroom equipped with a bathtub and a bidet. There is a separate toilet and an entrance hall. The lease also includes a large and secure cellar (12 sqm). The property's entrance is accessible via a chip system, and the flat itself is secured with sturdy doors.

The apartment is being rented without furniture; however, the kitchen including the fridge is available. Other amenities such as a washing machine are open for discussion, and there's an option to purchase the bedroom wardrobe from the current tenant. Street parking is available. The flat is designated as non-smoking, and unfortunately, pets (dogs, cats) are not permitted. The tenant will be responsible for electricity payments, while other services will be charged on an open-book basis by the owner. Thanks to insulation and its favorable location within the building, the flat boasts minimal heating costs.

The apartment will be available from September 1, 2023. We kindly request no real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535662
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 12 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 338 m (4 min)
PoštaPraha 120
🚶 603 m (7 min)
Obchod
🚶 87 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 420 m (5 min)
RestauraceU sousedů
🚶 273 m (3 min)
LékárnaMagistra
🚶 331 m (4 min)
Škola
🚶 354 m (4 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 414 m (5 min)
Sportoviště
🚶 407 m (5 min)
Hřiště
🚶 278 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.