Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkySmetanovo náměstí, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Smetanovo náměstí, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné12 600 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč


Dobrý den,

nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 53m2, který je situován ve 3. patře v rovněž zrekonstruovaném domě vybaveném výtahem.

Umístěním v samém centru Pardubic, jen pár kroků od divadla či Zelené brány, získáte vynikající občanskou vybavenost a dostupnost služeb. Přesto je díky stavebním úpravám (3vrstvá okna, umístění vysoko nad silnicí, ...) byt klidný a nehlučný.

Byt je kompletně nově vybaven. Je zde instalována kuchyňská linka na míru, myčka, pračka a sušička. K vybavení patří vestavěná chladnička a mrazák. V kuchyni rovněž naleznete troubu s mikrovlnnou troubou a indukční varnou desku s napojením na digestoř s automatickou regulací výkonu pro vaření bez starostí. Úložné prostory jsou řešeny vestavnými skříněmi vyrobenými na míru. Ložnice je pro váš komfortní spánek vybavena postelí o rozměrech 180x200cm včetně matrace. V obývacím pokoji naleznete televizi a v bytě je instalován vysokorychlostní internet s wi-fi připojením, které je zahrnuto v pronájmu. Každé ráno si můžete zpříjemnit kávou z kávovaru Illy, který je rovněž součástí vybavení bytu. Vytápění je řešeno dálkově odečítatelnými radiátory a podlahovým topením v koupelně a na toaletě, které je ovládáno digitálně.

Celá budova je po rekonstrukci vybavena videotelefonem pro ovládání vstupu, novým výtahem a elektroinstalací.

Současně s pronájmem bytu máte možnost využít velký sklep (6 m2), kolárnu i kočárkárnu. Maximální dostupnost a bezstarostné bydlení doplňuje i parkovací karta, která je k pronájmu bytu dodávána zdarma.

Nájemné činí 12.600 Kč. Zálohy za vodu, teplo, elektřinu, internet, úklid domu, odpady atd jsou ve výši 4.700 Kč a hradí se společně s nájmem. Nájem se platí vždy měsíc dopředu. Nehradí se žádná provize za zprostředkování. Nastěhování je možné k 1. 9. 2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536203
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.