Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 43 m² bez realitkyKe Kateřinkám, Praha - Chodov

Ke Kateřinkám, Praha - ChodovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt se nachází v ulici Ke Kateřinkám 1392/12 na Opatově. Při vstupu do domu je recepce se stálou obsluhou. Byt je v 5. patře s výtahem, společně s pěti byty pod dalším uzamčením, kde se také nachází komora patřící k bytu. Byt je nově vytapetován a zařízen k nastěhování. Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou s el. sporákem a lednicí s mrazákem. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava a skříňky. Z obývacího pokoje je vstup na balkón orientovaný na východ. V ložnici je velká dvojpostel s úložným prostorem a velká šatní skříň. V pokojích jsou koberce, v ostatních místnostech nové lino. V koupelně je menší vana, umyvadlo se zrcadlem a automatická pračka. WC je zvlášť. Výborná dostupnost MHD i autem, metro C Opatov v docházkové vzdálenosti. V nejbližším okolí je plná občanská vybavenost (obchody, poliklinika, knihovna, restaurace). K relaxaci je poblíž Milíčovský les a Hostivařská přehrada s lesoparkem.

Cena je 10.900,- Kč + poplatky (zálohy 6.000,- Kč)

Byt je volný ihned. V případě zájmu napište e-mail: iva.koubkova@seznam.cz, nebo volejte: 721 410 380. Preferuji nekuřáka bez domácích zvířat.

The apartment is located in the street Ke Kateřinkám in Opatov. At the entrance to the house is a reception with permanent staff. The apartment is on the 5th floor with an elevator, together with five apartments under another lock, where there is also a chamber belonging to the apartment. The apartment is fully furnished for moving in. The kitchen is equipped with a kitchen unit with el. stove, microwave and refrigerator with freezer. The living room has a sofa bed and lockers. From the living room there is access to the east-facing balcony. The bedroom has a large double bed with storage space and a large wardrobe. The rooms are carpeted, in other rooms lino. The bathroom has a small bathtub, a washbasin with a mirror and an automatic washing machine. The toilet is separate. Excellent access to public transport and by car, metro C Opatov within walking distance. In the immediate vicinity is full civic amenities (shops, clinic, library, restaurants). You can relax near the Milíčov Forest and the Hostivař Dam with a forest park.

The price is 10,900 CZK + utilities (deposit 4,000 CZK).

The apartment is available immediately. If you are interested, write an e-mail: iva.koubkova@seznam.cz, or call: 721 410 380. I prefer a non-smoker without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536946
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDKe Kateřinkám
🚶 154 m (2 min)
PoštaPraha 415
🚘 2 040 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 159 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 2 118 m (3 min)
RestauraceBeng Teng
🚶 344 m (4 min)
Lékárna
🚶 250 m (3 min)
ŠkolaŠkola Můj Projekt – základní škola Praha
🚶 214 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Křejpského
🚶 605 m (7 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚘 1 448 m (2 min)
Hřiště
🚶 279 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.