Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyDivišovská, Praha - Chodov

Divišovská, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím pronájem hezkého, částečně zařízeného bytu o dispozici 3+kk s menším balkonem a komorou přímo v bytě. Byt je o celkové výměře cca. 75 m2 (byt 73 m2, balkón cca. 1,5 - 2 m2). K bytu lze pronajmout kryté garážové stání v podzemních garážích domu. Byt se nachází ve 4. podlaží cihlové novostavby v lokalitě Praha 4 Chodov.

Byt se nabízí jako částečně zařízený a to dle přiložené fotodokumentace v inzerátu. V bytě se nachází kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, digestoř, velká lednice s mrazákem, vestavěná myčka nádobí, vestavěná elektrická trouba). Dále je byt částečně zařízený nábytkem na míru, který poskytuje mnoho úložného prostoru - vestavěná šatna v předsíni, vestavěné prostorné šatní skříně v obou ložnicích. Výhodou je i prostorná komora v bytě - možnost uložení nepotřebných věcí a dalšího vybavení. V koupelně je vana s umyvadlem a přípojkou na aut. pračku, WC je samostatné. Topení a ohřev vody - ústřední centrální - vlastní regulace tepla digitálním termostatem. Okna jsou plastová. Možnost vysokorychlostního internetu a kabelové TV od UPC. K bytu náleží menší balkon orientovaný na SV. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientovaný na SV - ranní slunce, obě ložnice/pokoje jsou orientovány na JZ - odpolední slunce.

Dispozice bytu: prostorná předsíň s vestavěnou šatnou, koupelna s vanou, WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem + 2 samostatné ložnice orientované na druhou stranu od obývacího pokoje, prostorná komora a kryté garážové stání v suterénu domu. V domě je výtah.

Měsíční nájemné činí: 17 000,- Kč + zúčtovatelná záloha za služby spojené s užíváním bytu ve výši 4 000,- až 5 000,- Kč dle počtu osob. K bytu lze pronajmout garážové stání za 2 000,- Kč. Veškeré poplatky podléhají pravidelnému ročnímu vyúčtování.

Byt je k dispozici s termínem nastěhování ihned a prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě.

Byt se nachází v blízkosti metra C Chodov - zastávka MHD - Knovízská - ca. 3 minuty chůze z bytu, v blízkosti domu se také nachází sportovní hala s bazénem - Jedenáctka.

Velmi hezký byt v klidné a žádané lokalitě Praha 4.

Prosím pouze přímý zájemci, ne RK.

I am offering to rent a nice, partially furnished apartment 3 + kk with a smaller balcony and a storage room directly in the apartment. The total area of 75 m2 (apartment 73 m2, balcony 1.5 - 2 m2). The apartment can be rented with covered garage in the underground of the house. The apartment is located on the 4th floor of a new brick building in Prague 4 Chodov.

The apartment is offered as partially furnished, according to the attached photo documentation in the advertisement. The apartment has a kitchen with built-in appliances (ceramic hob, hood, large refrigerator with freezer, built-in dishwasher, built-in electric oven). Furthermore, the apartment is partially furnished with built-in furniture, which provides a lot of storage space - built-in wardrobe in the hallway, built-in spacious wardrobes in both bedrooms. The advantage is a spacious chamber in the apartment - the possibility of storing unnecessary things and other equipment. The bathroom has a bathtub with sink and connection for washing machine, toilet is separate. Heating and hot water - central heating - own heat regulation by digital thermostat. The windows are plastic. Possibility of high-speed internet and cable TV from UPC. The apartment has a small balcony facing Southwest. The living room with kitchenette is oriented to the Northeast - morning sun, both bedrooms / rooms are oriented to the Southwest - afternoon sun.

Disposition of the apartment: spacious hall with built-in wardrobe, bathroom with bathtub, toilet, living room with kitchenette + 2 separate bedrooms oriented to the other side of the living room, spacious storage room and a covered garage in the basement of the house. There is an elevator in the house.

The monthly rent is: CZK 17,000 + a billable deposit for services related to the use of the apartment in the amount of CZK 4,000 to 5,000, depending on the number of persons. The apartment can be rented with garage for 2000 CZK. All fees are subject to regular annual billing.

The apartment is available with the date of moving in immediately and tours are possible at any time by prior arrangement.

The apartment is located near the metro C Chodov - public transport stop - Knovízská - approx. 3 minutes walk from the apartment, near the house there is also a sports hall with a swimming pool – “Jedenáctka”

Very nice apartment in a quiet and desirable location in Prague 4.

Please only direct applicants, not real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536983
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 7. 2020
Podlaží4
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKnovízská
🚶 240 m (3 min)
PoštaPraha 43
🚘 1 884 m (5 min)
Obchod
🚶 752 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 723 m (6 min)
RestauracePivovarská restaurace
🚶 304 m (4 min)
LékárnaLékárna Medifin
🚶 831 m (10 min)
Škola
🚶 668 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 784 m (9 min)
SportovištěAqua Sport Club / Jedenáctka VS
🚶 672 m (8 min)
Hřiště
🚶 192 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.