Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyPastrnkova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Pastrnkova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízím k pronájmu rok starý, plně zařízený, velmi světlý byt o dispozicí 1+kk s celkovou plochou 27,9 m2 a lodžií 1,7 m2, ve 4. patře. Byt se nachází v novostavbě bytové rezidence poblíž centra města. Byt je orientovaný na západ, do klidné ulice s výhledem na nábřeží řeky Svitavy a město. Byt je vybavený včetně ledničky s mrazákem, sklokeramické desky, myčky nádobí, mikrovlné trouby, pračky, rozkládací pohovkou a úložných prostor. Byt má vlastní elektrický boiler na ohřev vody a topení (2 zónové tzn. snížená sazba elektřiny). V domě je zaveden internet. Byt se nachází 5-10 minut pěšky od tramvajové zastávky a 5 minut od supermarketu Albert. Parkování možné na ulici nebo za poplatek přímo před domem. Byt je striktně nekuřácký. Neplatíte provizi, jsem majitel. K nastěhování v průběhu ledna.

This very new, gorgeous and bright one bedroom, one bathroom apartment with balcony is located in Brno, Zábrdovice. It is located in walking distance from the city centre in a calm street. Apartment is 27.9 m2 with 1.7 m2 balcony and is fully furbished, including fridge with freezer, dishwasher, glass-ceramic plate, microwave oven, washing machine, sofabed and closets. Apartment includes an internet connection. Tram station is in walking distance (5-10 minutes) and grocery store is (Albert) is 5 minutes away walking. Parking is possible across the street or there is a possibility of renting a parking spot in front of the building where the apt is located. Apartment is for non-smokers. The aprtment is immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537335
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.