Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyToufarova, Praha - Stodůlky

Toufarova, Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné17 499 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout k pronájmu velice atraktivní bytovou jednotku s balkónem a krytým parkovacím stání. Jedná se konkrétně o novostavbu, dokončenou v roce 2019 a určenou k okamžitému nastěhování, která je součástí velmi zdařilého developerského projektu Jižní výhledy na pražských Stodůlkách, v ulici Toufarova 2.

Byt o dispozici 1+kk a celkové podlahové ploše 38,8,0 m2 je situován v třetím nadzemním podlaží moderního domu s výtahem.

Byt je dispozičně řešen vchodem do předsíně 3.9m2 v barvě dlažby tmavě šedé, kdy po levé ruce nalezneme koupelnu (4.6m2) s toaletou, sprchovým koutem, umyvadlem s koupelnovou skříňkou, zrcadlem také velké samostatné topné těleso s regulací tepla, připojení na pračku a dlažbu v barvě tmavě šedé s obklady v bílé, doplněné o stříbrné prvky pro rozjasnění. Po pravé straně se nachází komora 2.m2 se šatní skříní. Před námi se rozkládá obývací pokoj s plovoucí podlahou v barvě tmavého dřeva a uzavřenou lodžií s kuchyňským koutem (24.8m2) dominantní moderní kuchyňské linky v barvě tmavě šedé a bílé v kombinaci s kovovými prvky včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramická varná deska, digestoř Elica, trouba Philco, mikrovlnka Philco). Byt jde do nájmu zařízen šatní skříní v komoře a kuchyňským koutem včetně spotřebičů, ostatní nábytek není součástí nájmu. V bytě plastová okna, radiátory, interiérové dveře Sapeli, bezpečnostní dveře Sapeli, kabelové připojení, protipožární hlásič, měřiče spotřeb, internet UPC. Občanská vybavenost v blízké dostupnosti. Potraviny Billa před domem, Makro, Mountfield. Bus 300m.od domu, metro cca 10 minut, cca tramvaj 10 minut. Dostupná lokalita v blízkosti metra Stodůlky

Lokalita, kde se nemovitost nachází je určená pro náročné klienty poptávající bydlení v bezprostřední blízkosti přírody a zároveň velmi dobře dostupné do centra hlavního města. Stanice metra B (Stodůlky a Luka se nachází 3 min od domu), centrum města je tedy dosažitelné MHD do cca 15 min. Lokalita je navíc perfektně občansky vybavená (školy, školky, hřiště, obchody, sportoviště atp.) jsou v bezprostřední blízkosti domu.

Nájemné 18.500,-kč, poplatky záloh služeb cca 1.500,-kč. dle počtu osob, vratná kauce ve výši 40.000,-kč. Elektřina a internet v bytě s převodem na nájemce. K bytu možné garážové stání za poplatek 1.500,-kč/měsíc

Prosím realitní kanceláře nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540296
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha38
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVackova
🚶 329 m (4 min)
PoštaPraha 515
🚶 550 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 297 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 991 m (2 min)
Restaurace
🚘 1 430 m (3 min)
LékárnaLékárna Stodůlky
🚶 495 m (6 min)
Škola
🚶 771 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Paletka
🚶 639 m (8 min)
Sportoviště
🚘 1 459 m (3 min)
Hřiště
🚶 648 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.