Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPreslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Preslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu plně vybavený krásný slunný byt 2 + KK v Brněnské Masarykové čtvrti na ulici Preslova o výměře 55m2. Byt prošel celkovou rekonstrukcí podle návrhu architekta. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. V chodbě vestavné skříně, v obývacím pokoji kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči ( lednice, myčka, trouba, elektrická varná deska, digestoř), jídelní stůl se 4 židlemi, rozkládací pohovka, konferenční stolek, křeslo, knihovny, TV, obrazy, ložnice s dvojlůžkem, nočními stolky a vestavnou skříní, koupelna s vanou, pračkou, WC samostatné. Na podlaze dřevěná podlaha, na oknech žaluzie. Vstupní dveře do bytu bezpečnostní. Do bytu je zavedena přípojka poskytovatele internetu O2. K bytu náleží sklep a dva balkony, jeden s markýzou a výhledem do Pisáreckého údolí, druhý s orientací na ulici Preslova. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s výbornou dostupností do centra města a bezproblémovým parkováním na ulici Preslova.

Preferujeme nekuřáky.

Zálohové platby 2.500 ,- ( voda, topení, elektřina)

Vytápění centrální kotelnou v objektu

We offer for rent beautiful flat 2 + KK on Preslova street in Brno – Stránice ( 55 m2). This flat is after general reconstruction according to the architectural design. In the corridor built-in wardrobes, in the living room fitted kitchen with built-in appliances (fridge, dishwasher, oven, electric hob, hood), dining table with 4 chairs, sofa bed, armchair, library, TV, pictures, bedroom with double bed, bedside tables and built-in wardrobe, bathroom with bathtub, washing machine, separate toilet. On the floor there is a wooden floor, on the windows of the blind. Entrance security door. The O2 Internet Service Provider's connection is established. The apartment has a cellar and two balconies, one with awning and a view of the Pisárky Valley, the other with a view on the street Preslova. It is a very quiet location with excellent access to the city center and easy parking in Preslova street.

We prefer non- smoker.

Advance payment 2.500, - (water, heating, electricity)

Heating of the central boiler room in the building

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540961
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.