Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyVe Svahu, Praha - Podolí

Ve Svahu, Praha - PodolíMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk 47 m², ulice Ve svahu, Praha 4 - část obce Podolí

11.900 za měsíc + 3000 Kč záloha na poplatky

Nabízíme pronájem krásného, slunného bytu 2+kk o výměře 47 m2 v Praze 4 mezi Pankrácí a Podolím, blízko metra C - Pražského povstání. Byt je v osobním vlastnictví a byl kompletně nadstandardně rekonstruován, má vyzděné jádro, kvalitní vinylové podlahy a dlažby, plastová okna, kuchyňskou linku vč. spotřebičů (lednice, myčka, trouba, varná deska, dřez, digestoř), nový rozvod elektřiny a vody, nově vyštukované stěny, nově vymalováno. V koupelně je automatická pračka. Velká šatní skříň v předsíni, jinak nezařízen. Byt je ve 3. patře domu s výtahem a patří k němu sklep (k pronajmutí za 500 Kč). Je situován na jih s volným výhledem. Vytápění bytu ústředním topením, měřiče vody instalovány.

Dispozice: předsíň (7 m2) ze které je vstup do koupelny s WC, umyvadlem a sprchovým koutem, dále pak do ložnice (11 m2) a do obývacího pokoje se samostatným kuchyňským koutem (22 m2).

Skvělá dopravní dostupnost (bus, tramvaj, metro C, 7 min. do centra), výborná občanská vybavenost. Vyšehrad 10 min., Kavčí hory 10 min., nábřeží Vltavy 5 min. chůze.

Vhodné pro 1-2 osoby. Domácí zvířata nejsou vítána. Kauce 25 tis. Kč.

Byt je volný ihned

Flat for rent 2 + kk, 47 sqm, Ve svahu street, Prague 4 - part of Podolí

11.900 CZK per month + 3000 CZK for fees + utilities

We offer to rent a beautiful, sunny flat with two rooms and a kitchenette. The flat has the area of ​47 sq m and is situated in Prague 4 between Pankrác and Podolí, close to underground station C – Pražského povstání. The apartment has been completely renovated, has high quality vinyl floors and tiles, plastic windows, fitted kitchen incl. appliances (fridge, dishwasher, oven, cooker, kitchen sink, fume hood), new electricity wiring and water pipes, newly painted walls. In the bathroom there is an automatic washing machine. In the hall there is a large wardrobe, otherwise the flat is not furnished. The apartment is on the 3rd floor of the house with an elevator. A cellar belongs to it (to be rented for CZK 500 per month). It is situated towards the south with a free view. Heat is provided by central heating, water meters are installed.

Layout: antechamber (7 sq m) with entrance to the bathroom with toilet, washbasin and shower, a bedroom (11 sq m) and a living room with a separate kitchenette (22 sq m).

Very good transport accessibility (bus, tram, metro C, 7 min to the city centre), excellent shops and local amenities nearby. Vyšehrad 10 min., Kavčí hory 10 min.,Vltava river 5 min. walk.

Suitable for 1-2 persons. Pets are not welcome. Deposit 25 thousand CZK.

The apartment is free immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542155
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJedličkův ústav
🚶 237 m (3 min)
PoštaPraha 49
🚶 546 m (7 min)
ObchodPekařství
🚶 150 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 522 m (6 min)
Restaurace
🚶 155 m (2 min)
LékárnaLékárna Na Pankráci
🚶 442 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 540 m (6 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 385 m (5 min)
Sportoviště
🚶 161 m (2 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.