Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyDunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Dunajská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 199 Kč
+ Vratná kauce36 400 Kč


Pronajmu nově zrekonstruovaný byt 3+1 (74m2) ve Starém Lískovci na ulici Dunajská. Byt je ve 4. patře s výtahem. Byt nabízím kompletně zařízený.

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

V bytě je nová kuchyňská linka na míru vč. indukční desky, horkovzdušné trouby, digestoře, ledničky a myčky. Jsou zde 3 samostatné neprůchozí pokoje. V obývací části (18m2) je jídelní stůl se židlemi, nová designová obýváková stěna s úložným prostorem, konferenční stolek, rozkládací gauč, plovoucí podlaha. Další pokoj (12m2) – 2 postele (možno manželská nebo samostatně), dřevěné parkety, 2 šatní skříňě. Další pokoj (8m2) s vestavěnou šatní skříní. V bytě je tedy dostatek místa pro práci z domu. V koupelně je vana (vířivka, masážní) se sprchovou zástěnou, pračka, elektrický sušák na ručníky, umyvadlo se skříňkami a zrcadlem, držáky na ručníky, WC je zvlášť. V prostorné chodbě je botník, panel s věšáky, na podlaze je dlažba. Součástí bytu jsou 3 komory s úložnými prostory a zasklená lodžie. K bytu patří zabezpečená (zděná) sklepní kóje, parkování u domu bez problémů. Dům je po revitalizaci (nová fasáda, zateplení, výtah, plastová okna se žaluziemi).

Byt se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Univerzitního kampusu Bohunice, Fakultní nemocnice a nákupního centra Campus Square – 10 minut pěšky, 5 minut trolejbusem, autobusem. Byt má dobrou dostupnost i do centra – 5 minut pěšky od dopravního uzlu Osová, tramvaj č. 6 nebo 8 (14 minut na hlavní nádraží, 19 minut na Českou). Byt je blízko sjezdu z dálnice D1. V okolí je veškerá potřebná občanská vybavenost – 5 minut pěšky Albert, pošta, lékárna, poliklinika.

Byt je nekuřácký, preferuji nájemníky bez zvířat. Cena měsíčního nájmu 14 000 Kč + 4200 Kč za energie a služby dle skutečné spotřeby, počítáno pro 2 osoby. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Volný od dubna, prohlídky možné dle domluvy.

Kontakt: l.nozickova@gmail.com

Nejsem realitní kancelář a nepřeji si být kontaktována RK!

I offer a renovated flat for rent 3 + 1 (74 m2) in Starý Lískovec on a Dunajská street . The flat is on the 4th floor and is fully furnished.

There is a new nice kitchen, incl. induction board, oven, hood, fridge and dishwasher. In the flat there are 3 separated rooms. In the living room (18m2) there is a dining table with chairs, new design wardrobe with storage space, coffee table, sofa, laminate flooring. In another room (12m2) there are 2 beds (can be double or single), wooden floors, 2 wardrobes. Another room (8m2) with built-in wardrobe. There is enough space for homeoffice in the flat.The bathroom has a bathtub (whirlpool, massage) with a shower screen, washing machine, electric towel rail, sink with cabinets and mirrors, towel holders, toilet is separated. In the spacious hallway there is a shoe rack, hangers with floor tiles. The flat has three pantries with storage space and loggia (covered balcony). The flat includes a secure (walled) cellar and parking near the house without any issues. The house is revitalized (new facade, insulation, elevator, windows with blinds).

The flat is located in a quiet area with excellent access to the University Campus Bohunice, Hospital and Shopping Centre Campus Square - 10 minutes by walk, 5 minutes by trolley or bus. There is also good accessibility to the center - 5 minutes by walk from the transportation hub Osová, tram no. 6 or 8 (14 minutes to the main railway station, 19 minutes on Česká). The flat is near the D1 highway exit. There are all necessary civic amenities - a 5 minute by walk there is Albert (supermarket), post office, pharmacy, clinic.

The apartment is non-smoking, we prefer tenants without animals. The price of monthly rent is 14 000 CZK + 4200 CZK for energies and services charged according to real consumption (water, heating, electricity etc.). The amount for energies and service is estimated for 2 people. Refundable deposit equal to two months rent. The flat is free from April, viewings based on our agreement.

Contact: l.nozickova@gmail.com

I am not a real estate agency and do not wish to be contacted by agencies!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542698
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 298 m (4 min)
PoštaBrno 25
🚶 526 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 457 m (5 min)
BankaKomerční Banka
🚶 525 m (6 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 141 m (2 min)
Lékárna
🚶 396 m (5 min)
ŠkolaEKO gymnázium o. p. s.
🚶 237 m (3 min)
Mateřská školaDětské rehabilitační centrum MEDVÍDEK
🚶 682 m (8 min)
Sportoviště
🚶 517 m (6 min)
Hřiště
🚶 523 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.