Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyNáměstí Interbrigády, Praha - Bubeneč

Náměstí Interbrigády, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Dlouhodobě anebo střednědobě pronajmu vybavený byt na Praze 6, k nastěhování od začátku listopadu nebo prosince . Byt je vhodny pro maximalne dve osoby, ci dve osoby a dite. Byt se nachází na Praze 6, náměstí Interbrigády. Byt má dispozici 2+kk, nachází se v prvním patře pětipatrového domu bez výtahu. Dům a celá oblast je tichá, rezidenční stranou od turistického ruchu. Byt má okna orietována do dvora, který má propojené parcely na kterých se nachází vzrostlé stromy. Byt má koupelnu s vanou, WC je zvlášť. Topení plynové WAW. Cena měsíčního pronájmu je 15000 Kč a zálohy na energie, která na nájemce přepíšu, činí dohromady cca 3000 korun, To je ale včetně poplatků za odpad a poplatky spojené se společnými prostorami cca 400 korun. Zvlášť je možné mít rychlý UPC internet za 400 korun měsíčně. Kauci požaduji v souladu s výpovědní dobou, čili jeden či dva měsíční nájmy. Kauce je vratná, odečteno bude pouze případné poškození vybavení bytu, nebo nějaký dluh vyplývající z nájemního vztahu. V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost, obchody, školy, zdravotnická zařízení. Nedaleko bytu je zastávka tramvaje, jednu stanici se nachází metro Dejvická a ostatní autobusová a tramvajová svojení. Byt je blízko areálu ČVUT a pár minut od parku Stromovka.

Long-term or medium-term available from start of November or December. The appartment is suitable for a couple or for a couple with a small child. Furnished apartment in Prague 6 for rent, address Interbrigady Square. The apartment has a room plan 2 + kk,(living room featuring a kitchen niche, please see photos). The flat is located on the first floor of a five-story house without a lift. The house and the whole area is quiet, residential away from tourism The apartment has a bathroom with bath tub, toilet is a separate room. Gas heating in each room. Monthly rent is 16000 CZK and prepayments for energy, which overwrite tenants together is about 3000 crowns, but this includes fees for waste and fees associated with common areas about 400 crowns. It is possible to have fast UPC internet for CZK 400 per month.(take over mine, or find a different provider). Deposit is required in accordance with the notice period, ie one or two month rent. The deposit is refundable, only possible damage to the furnishing of the apartment or any debt resulting from the lease will be deducted. The apartment has windows oriented to the courtyard, which has interconnected parcels on which there are grown up trees and other greenery.

Near the apartment are all civic amenities, shops, schools, medical facilities. Near the apartment is a tram stop, one station is metro Dejvicka and the other bus and tram. The apartment is near the CTU campus and a few minutes from the park Stromovka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548072
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceExteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.