Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyOstružinová, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Ostružinová, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 820 Kč
+ Vratná kauce13 800 Kč


Nabízím k pronájmu částečně zařízený byt 2+1 o celkové podlahové ploše 47m2 + balkon 3,5m2 ve 4.NP sedmipodlažního domu s výtahem na ulici Ostružinová v Brně na rozhraní Řečkovic a Medlánek.

Z předsíně (5,3m2) jsou přímo přístupné všechny místnosti v bytě. Kuchyně (8,2m2), která je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem, digestoří a lednicí s mrazákem. Dále dva samostatné pokoje, první pokoj (16m2) s přístupem na balkon (3,5m2), druhý pokoj (12m2), koupelna (2,8m2) a samostatné WC. Jako úložný prostor slouží šatna, k bytu patří sklepní kóje v 1.PP.

Byt je nabízen jako částečně zařízený, součástí pronájmu zůstává obývací stěna, dvě skříně, dvě postele, pračka. Vybavení bytu je starší, ale funkční. Možnost připojení k internetu. Byt je vhodný i pro studenty v maximálním počtu čtyř osob. Dům je po revitalizací - zateplení, výměna oken.

Mimo vlastní nájemné budou hrazeny náklady spojené s užíváním bytu ve výši 3 820,-Kč/měsíc. Měřidlo na el. energii a plynoměr budou převedeny na nájemce (smlouva mezi nájemcem a dodavatelem energií). Požaduji peněžitou jistotu ve výši 13800,-Kč.

Volné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551155
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.